2777
2789
عنوان

فیزیوتراپی

496 بازدید | 13 پست

کسی تا حالا رفته ؟برای زانو درد مامانم رفت ده جلسه خوب بود ولی عمم ارتریت روماتو ئید داره نمیدونه اثر داره یا نه کسی رفته کلا اگه رفتید تجربتونو میگیر ؟؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

من ۱۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم 

۱۰ جلسه فیزیوتراپی پر قدرت رفتم 

۴ جلسه لیزر رفتم 

۱ سری هم اوزون درمانی ( تزریق امپول تو زانوم ) 

هیچی ب اندازه مراعات کردن خود ادم جواب نمیده . 

در سن ۲۴ سالگی همه اینا را انجام دادم 😔😔😔😔😔😔

من ۱۰ جلسه فیزیوتراپی رفتم  ۱۰ جلسه فیزیوتراپی پر قدرت رفتم  ۴ جلسه لیزر رفتم  ۱ س ...

مشکلت چیه عزیزم ؟؟

امیدوارم بتونم با جون و دل کمک کنم و در زمینه ای که میدونم نظر بدم و راهنمایی کنم و از خدا همینو برای خودم میخوام امیدوارم اینجا 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من توی بدنسازی سرشانه آسیب دیده دد می‌کنه بنظرتون برای من تاثیر داره  برم

نمیدونم برید دکتر علائمتون چیه ؟

من ۲۰ جلسه برای گردنم رفتم دیسک گردن دارم عالییی بود، خوب شدم البته بعدش خیلی مراعات میکنم و کارا ...

خداروشکر ایشالا که عالی باشید همبشه 

نمیدونم برید دکتر علائمتون چیه ؟

یدردی از شانه میز نه ب استخوان ستون فقراتم نمی‌دونم کشیدگی هست یا ب استخوان مربوط اما تو باشگاه داشتم با دستگاه  وزن بالا پرس سرشانه میرفتم ی نفر ک اصلا من نمیشناختمش اومد با یکی دیگه  شوخی کنه خودش انداخت رو دستگاه  سمت راست بدن من ی لحظه وزن زیاد افتاد زو سرشانه راستم دیگه هفت ماه خوب نشده 

یدردی از شانه میز نه ب استخوان ستون فقراتم نمی‌دونم کشیدگی هست یا ب استخوان مربوط اما تو باشگاه داشت ...

اول برید ارتوپد بعد لازپ بدونه براتون فیزیوتراپی تجویز میکنه ایشالا گ خوب شی گلم 

نه عزیزم سر نماز اینجور شدم ! 

خب اخه ورزشکار خیلی قدری هسای پس 😁😁😁 ایشالا که خوب شب عزیزم ⚘⚘

من بابابزرگمو میبردم کلینیک فیزیوتراپی سینوهه...یعنی دکتر ارتوپد بهش گفته بود باید فیزیوتراپی انجام بده. خیلی خیلی بهتر شده بود. البته خودشم خیلی رعایت میکرد و کارای سنگینم انجام نمیداد.

دکتراشون بسیار با تجربه هستن و دارای کد وزارت بهداشت

آدرس : خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر (جنب مجتمع نگین ظفر و پارکینگ طبقاتی ظفر) کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ ،

کلینیک سینوهه  تلفن : ‌02126701272          09127370271  
https://jamalypt.com
اگر به درمان های بیشتر از فیزیوتراپی مثل تزریق اوزون و ... هم نیاز داشته باشید خودشون راهنماییتون میکنن
https://dr-jamaly.com