2777
2789
عنوان

سیسمونی

89 بازدید | 3 پست

خانما میشه راهنماییم کنین چیا رو نخرم چیارو بخرم..مثلا لباس همه بهم میگن زیاد نخر بیشتر نوزادی بگیر بچه ک‌بزرگ میشه بیشتر لباسای سیسمونی تو اون فصل اندازش نمیشه ..دارم وارد ماه چهارم میشم هنوز جنسیتش معلوم نیست

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

من سرویس پلاستیک نخریدم بنظرم خیلی چرته اون قصری خوبه که موقعی که بزرگ بشه میخرم 

روروئکم نخریدم چون خیلیا میگن اصن واسه بچه خوب نیس 

دوچرخه و ماشین شارژیم نخریدم هروقت بزرگ شد براش میخرم اصن نیازی نیس از الان بخرم بزارم یه گوشه تا بزرگ بشه همون موقع میخرم 

پشه بندم نخر به جاش تور تخت بگیر 

تشک بازیم بنظرم چیز مذخرفیه اصن بچه ها بازی نمیکنن

🧚‍♀️

من بچم تو سرما بدنیا میاد براش لباس گرم و سرهمی و اینجور چیزا نوزادی خریدم بعدشم که هوا گرم میشه  کلی لباس تابستونی برا همون موقعش خریدم 

لباس سایز بزرگ نخریدم که بمونه و قدیمی بشه تا این بزرگ شه 

🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچم تو سرما بدنیا میاد براش لباس گرم و سرهمی و اینجور چیزا نوزادی خریدم بعدشم که هوا گرم میشه &nb ...

عزیزم شما لباس نوازدی چن دست خریدی و چه سایزهایی میشه بگی؟

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍