2777
2789
عنوان

خمیر نون بربری گرفتم برا پیراشکی

1331 بازدید | 10 پست

خیلی میچسبه .اصلا نمیشه پهنش کرد قالب زد چیکارش کنم؟ نمیخوام زیاد روغن بزنم بهش.خود نونواها چیکار میکنن؟ اردم بزنم که سفت میشه نونش

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن یکم ارد پخش کن رو تخته خمیر رو بذار روش  اما پیشنهاد من بهت این ک خودت ی خمیر درست کنی ک خوش ...

اینم خوشمزه میشه ولی خیلی سخته هی باید روغن بزنی بهش.خودم هروقت خمیر درست کردم خراب شد.‌الانم مایه خمیر ندارم

چه سود ازین سکوت و آه ازین صبوری ! تو ای طلوع آرزوی خفته در باد! بخوان مرا تو ای امید رفته از یاد!           
اینم خوشمزه میشه ولی خیلی سخته هی باید روغن بزنی بهش.خودم هروقت خمیر درست کردم خراب شد.‌الانم مایه خ ...

میتونی بدون خمیر مایه با ی ذره از همین خمیر نانوایی خمیر درست کنی خودت 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
میتونی بدون خمیر مایه با ی ذره از همین خمیر نانوایی خمیر درست کنی خودت 

چجوری؟ توضیح میدین؟

چجوری؟ توضیح میدین؟

عزیزم ب صورت عادی ک خمیر درست میکنی عمل میکنی جا خمیر مایه  ی تیکه از خمیر نانوایی رو تو خمیر بریز 

من هر وقت خمیر درست میکنم ی تیکه اش رو میدارم فریزر دفعه بعد ک میخوام درست کنم جا خمیر مایه اون خمیر قبلی رو میریزم تو مواد خمیر 

مطمئنم  همه چی ی روزی همونی میشه ک تو میخوای😌sh&s
عزیزم ب صورت عادی ک خمیر درست میکنی عمل میکنی جا خمیر مایه  ی تیکه از خمیر نانوایی رو تو خمیر ب ...

ممنون

نون بربری من دیدم دستشون خیلی به اب میزنن به دستشون  چون خمیر شل وچسبنا کی داره تقریبا

یکم ارد استفاده کن خیلی کم دنبال شکل مرتب با خمیر بیرون نباش  که بتونی قشنگ دربیاری 

خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و  نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی  خواست‌ها وحاحتهای خودم و عزیزانم   خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون می‌دونم که  خودت و فرشته‌ها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام  به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️

ببین باید فقط سطح خمیر آرد کم بپاشی و جمع کنی برای پیراشکی خمیر بربری مناسب نیست خمیر جادویی باید باشه خمیر بربری مال پیتزاس

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی