ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نون بربری من دیدم دستشون خیلی به اب میزنن به دستشون چون خمیر شل وچسبنا کی داره تقریبا
یکم ارد استفاده کن خیلی کم دنبال شکل مرتب با خمیر بیرون نباش که بتونی قشنگ دربیاری
خداروشکر در 9/9/99به لطف وکمک خدا و نظر امام حسین ع و با توسل به امام 9 جواد الائمه ع به همه ی خواستها وحاحتهای خودم و عزیزانم خیلی راحت در عین صحت و شادی رسیدم . الحمدالله ممنونم خداجون میدونم که خودت و فرشتهها ت دارید روی زندگیم وخواسته هام به شدت کار میکنید.❤️🙏❤️
ببین باید فقط سطح خمیر آرد کم بپاشی و جمع کنی برای پیراشکی خمیر بربری مناسب نیست خمیر جادویی باید باشه خمیر بربری مال پیتزاس
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.