2777
2789

با شخص خاص منظورته ؟

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

علما روزها را دوازده ساعت بخش کرده اند و هر ساعتى را به امامى نسبت داده اند و ساعت نهم روزها متعلق به حضرت جواد علیه السلام است .

این دعا را چهارده مرتبه در نه روز بخوانید برای رسیدن به حوائج و خصوصا(( فروش منزل و ازدواج کردن))
مجرب است

اللّهـُمَّ اِنـّى اَسـْئَلُکَ بـِحـَقِّ وَلِیِّکَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِی علیه السلام اِلاّ جُدْتَ بِهِ عَلَىَّ مِنْ فـَضـْلِکَ ، وَ تَفَضَّلْتَبِهِ عَلَىَّ مِنْ وُسْعِکَ ، وَ وَسَّعْتَ بِهِ عَلَىَّ مِنْ رِزْقِکَ، وَ اَغْنَیْتَنى عَمَّنْ سـِواکَ ، وَ جـَعـَلْتَ حـاجـَتـى اِلَیـْکَوَ قَضاها عَلَیْکَ ، اِنَّک لِما تَشاَّءُ قَدیرٌ.

زمان شروع این دعا از روز شنبه است.

بهترین زمان بعد از اذان صبح است که چهارده مرتبه باید خوانده شود.

ولی علما آن را در ساعات نهم روز توصیه کرده اند.

ساعت اول از طلوع آفتاب است. از طلوع افتاب نه ساعت بعد متعلق به امام جواد می باشد.

اگر برای خرید و فروش مطاع و منزل و یا برای ازدواج بخواهید این دعا را بخوانید سعی کنید بعد از نماز صبح و از روز شنبه شروع کنید. به مدت چهارده روز.

اره منم خیلی شنیدم اینو  

من اینو بعد هر نماز میگفتم ولی انگار باید هر روز فقط  یبار گفت شما انجام بدین ان شالله حاجت بگیرین

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
یبار فقط ؟! من 129 مرتبه شنیدم 

منظورم اینه هرروز فقط ۱۲۹ بار 

من بعد هر نماز ۱۲۹ بار میگفتم که تعدادش زیاد میشد

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻