2789
عنوان

💚خواستگاری💚

265 بازدید | 16 پست

سلام برای خواهرم یه مشکلی پیش امده ممنون میشم کمک کنین

خواهر من قبلا پسرداییمونو دوست داشته ولی به هیچ کسی هیچی نگفته جز من

میگه حس میکنم اونم دوستم داره پسر خیلی خوبی هم هست سر به زیر و مهربونه موقعیت اجتماعییش هم خوبه ولی خواستگاری نکرده هنوز 

از طرفی توی فضای مجازی یه پسره با خواهرم اشنا شده گفته دنبال یکی ام که خوب باشه و با همه فرق داشته باشه که اخرش باهاش ازدواج کنم یکم که حرف زدن پسره گفته ازت خوشم اومده و بیا بیشتر اشنا شیم

به نظر پسر خوبیه ولی اون اولاش در مورد وضعیت مالیمون پرسیده بود که شک انداخت تو دلمون

بعد به خواهرم گفته که خوشبختت میکنم و اینا مهندس عمران هم هست وضعیت مالیش ام متوسطه

بنظرتون خواهرم چیکار باید کنه بمونه تا پسر داییمون بیاد خواستگاری یا با این اقا بیشتر آشنا شه؟

خانواده ی نسبتا سخت گیری هم داریم

گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یار من...♡

پسره چند سالشه؟ شغلش چی؟ 

اخه نمیشه به این زودی اعتماد کرد، همشهری هستید؟

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پسره چند سالشه؟ شغلش چی؟  اخه نمیشه به این زودی اعتماد کرد، همشهری هستید؟

۲۴ سالشه مهندس عمرانه

نه ما تهران زندگی میکنیم اون اقا شیراز

باید بیشتر با پسره اشنا بشه از طریق فامیل هم به گوش پسرداییتون برسونین که خواهرتون خواستگار داره که اگه مشتاق باشه زودت عکس العمل نشون بده قرار نیست خواهر شما بخاطر پسرداییش که مطمءن نیست قصد ازدواج داره یانه موقعیت های موجهه خودشو از دست بده

خب به پسر داییت بگو قراره یه عروسی بیفتی بگو خواهرت خواستگار داره ببین واکنشش چیه

نمیشه اخه زنداییم از همه چی زندگیمون با خبره

پسرداییتون اگه تا حالا حرفی نزده پس علاقه ای هم نداره بیخودی خواهرتون منتظرش نباشه

در مورد این پسره هم آشنایی اینترنتی زیاد قابل اعتماد نیست بهتره منتظر خواستگارای بهتری باشه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
۲۴ سالشه مهندس عمرانه نه ما تهران زندگی میکنیم اون اقا شیراز

عجله نکنید 

اخه شناخت باید کافی باشه 

واسه چیزی که برات مهمه تلاش کن. حتی اگه اون تلاش احمقانه باشه. که اگه این کارو نکنی تو میمونی و یه حسرت بزرگ و چیزی که احتمالا دیگه راهی واسه برگشتن بهش وجود نداره.
پسرداییتون اگه تا حالا حرفی نزده پس علاقه ای هم نداره بیخودی خواهرتون منتظرش نباشه در مورد این پسره ...

زنداییم میگه زوده برای پسرم بریم خواستگاری شاید برای اینه که حرفی نزده

زنداییم میگه زوده برای پسرم بریم خواستگاری شاید برای اینه که حرفی نزده

خوب بازم پسرداییتون یجوری به خواهرتون از علاقش میگفت

اخه حالا اگه منتظرش باشه و آخرش اون با کس دیگه ای ازدواج کنه خواهرتون از لحاظ روحی لطمه میخوره چون صددرصد که از احساس پسرداییتون به خودش مطمعن نیست

ان شالله که برای خواهرت  خیلی زود بهترین بخت قسمت بشه ولی کلا در انتظار کسی موندن که ابراز علاقه ای نکرده کار بیخودیه

خوب بازم پسرداییتون یجوری به خواهرتون از علاقش میگفت اخه حالا اگه منتظرش باشه و آخرش اون با کس دیگه ...

رک و راست چیزی نگفته ولی یه اشاره هایی کرده