2777
2789
عنوان

چقدرمردم پایتخت بی ملاحضن؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 26 پست
ربطش به پایتخت چیه؟ مام‌تهرانیم از در خونه بیرون‌نمیریم!

بنظرم شهرای بزرگ بی ملاحظگی بیشتره چون مثلن شهر ما کوچیکه خیلی رعایت میشه اصلا بدون ماسک نمیزارن تردد کرد و فاصله اجتماعی هم خیلی رعایت میشه اما دامادمون هفته قبل سفر کاری به تهران داشت میگفت خیلی اوضاع افتضاح بوده و همه طوری تقریبا رفتار میکردن انگار کرونا تموم شده . 

اصلاااا نمیرممم پسرمو فقط تو تراس میبرم سریع میارم تو خونه خودمم مگه اینکه برم دکتر بیرون برم😔

اینجوری اذیت میشی

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم شهرای بزرگ بی ملاحظگی بیشتره چون مثلن شهر ما کوچیکه خیلی رعایت میشه اصلا بدون ماسک نمیزارن ترد ...

ن اصلا اینطور نیست من هر وقت بیرون رفتم اکثرا ماسک داشتن

فرق تهران اینه نسبت به جاهایه دیگه جمعیت و تراکم خیلییی بیشتره

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
همه جا هست تهران هم یکیش با بی ملاحضگی بیشتر

شما تهران تشریف داری خبر از گایتخت میدی خودتون نشستین ور دل مامانتو هر روزم خونش پلاسین میگن کرونا 2سال طول میکشه 2سال خونواده هامونو نبینیم!!!!!! 

منظور بعضی ازمردم پایتخت 

اون بعضی جاهایه دیگه هم‌هستن و از جاهایه دیگه تشریف اوردن خیلی هاشون😊

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤
اینجوری اذیت میشی

چیکارکنم یبار رفتم دکتر رلا تو بغل هم بدون ماسک هم به ادم میچسبن ببرم بیرون بچمو که مریض بشه😔کاش همه رعایت میکردن

پسرم بندبند دلت را به خدایی بسپار که بیشتر ازمن هوایت را دارد..❤👼
ن اصلا اینطور نیست من هر وقت بیرون رفتم اکثرا ماسک داشتن فرق تهران اینه نسبت به جاهایه دیگه جمعیت و ...

ایشون اینطور گفتن حتی فیلم گرفته بودن همینطور بود مخصوصا جاهای تفریحی که توسط یه گزارشگر من دیدم تو شهرای بزرگ . شما شهرای کوچیک رو دیدید؟

ایشون اینطور گفتن حتی فیلم گرفته بودن همینطور بود مخصوصا جاهای تفریحی که توسط یه گزارشگر من دیدم تو ...

تهران خیلی بزرگه حالا ایشون یک قسمتش رفته!!! نمیشه به همه تعمیم داد

بله شهرهایه کوچیک‌رو هم دیدیم شاید بعضی جاها مراعات بشه بعضی جاهام خبر از اوضاع اصلا ندارن

شما تهران تشریف داری خبر از گایتخت میدی خودتون نشستین ور دل مامانتو هر روزم خونش پلاسین میگن کرونا 2 ...

چه ربطی داشت!!!چرا قضاوت می کنید بدون اینکه چیزی بدونید!!!ما خودمون رعایت می کنیم خیلیم زیاد وردل کسی مثل بعضی از بیکارهای متوقع ننشستیم کارداریم و....

Loneliness is also the bitter and sweet reality of life people who have to pay taxes for their  special and complex mentality,Nothing in this world is more valuable than honesty, decency, contentment, love and morality, so if you can be real and do not chant
چیکارکنم یبار رفتم دکتر رلا تو بغل هم بدون ماسک هم به ادم میچسبن ببرم بیرون بچمو که مریض بشه😔کاش هم ...

اکی موفق باشی

کرونا.را.شکست.میدهیم# قضاوت.ممنوع# سلامتی# اختیار# زندگی#