2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😭😫

205 بازدید | 14 پست

من دو تا جوش کیستیک دارم روی خط لبخندم.اصلا نمیرن که نمیرن..

هم یه ساله برای مشکلات هورمونی دارم قرص میخورم ، هم کلی داروی موضعی استفاده کردم.اما این دوتا خوب نمیشن.امروز مرهم سیاه یا همون ایکتیول روشون گذاشتم و یکم فشار دادم .فقط قرمز شد و هیچی در نیومد.نظری پیشنهادی ، تجربه ای ندارین؟🙁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم داروی هورمونی خوردی موهای زائدت زیادتر نشد؟ جوشات رفتن؟  

نه .اتفاقا بهترش می‌کنه. جوشای چونه م که فراوان بودن خوب شدن. خیلی خوشحال بودم تا اینکه این دوتا جوش اومدن وسط

شما امتحان کردین؟

بله عزیزم من یهو یه جوش اندازه شاخ رو پیشونیم درومد گنده و دردناک و ازار دهنده دکتر و اینا جواب نداد زالو انداختم خوب شد فقط حتما جای معتبر بنداز و شرایطش رو رعایت کن، زیادم نزار بندازه، روی هر جوش یدونه کافیه 

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖
بله عزیزم من یهو یه جوش اندازه شاخ رو پیشونیم درومد گنده و دردناک و ازار دهنده دکتر و اینا جواب نداد ...

ینی همون روز که زالو می‌ندازی خوب میشه ؟ جاش نمی مونه یا گود نمیشه ؟ 

رو خود جوش زالو میندازن یا پشت گوش ؟ 

شما قبلا استفاده کردین؟ واقعا جواب میده ؟ لازمه بعد از چند روز استفاده مداوم خودم تخلیه کنم یا خود ...

بله.خودش سر باز میکنه.یه مقدار بذارین روش و بعد روشو با پنبه و چسب بپوشونید که پاک نشه.خودش سر باز میکنه

ینی همون روز که زالو می‌ندازی خوب میشه ؟ جاش نمی مونه یا گود نمیشه ؟  رو خود جوش زالو میندازن ...

برای منکه همون روز خوب شد، جاش نمیمونه، روی خودش میندازه

دل را قرار نیست مگر در کنار تو💖