2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همون ژل و بوتاکس یا لیفت کنه

کرم ها خیلی موثر روی این چروک ها نیستن و معمولا برای جلوگیری از چروک استفاده میشن

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

عزیزم من خودم کرم ضد چروک دارم و نتیجه هم داده 

اما یکم قیمتش بالاست 

اما نسبت ب کرمای مشابه بازار خیلی قیمتش مناسبه

در حین مصرف پیگیری هم داریم 

مشاوره پوستی هم انجام میشه 

اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
عزیزم من خودم کرم ضد چروک دارم و نتیجه هم داده  اما یکم قیمتش بالاست  اما نسبت ب کرمای م ...

عزیزم اینا همش تبلیغه اونی هم که میخره واقعا عقل نداره چون معلوم نیست اون کرما از چی درست شده و بعدا چه عوارضی به جا میذاره

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
عزیزم اینا همش تبلیغه اونی هم که میخره واقعا عقل نداره چون معلوم نیست اون کرما از چی درست شده و بعدا ...

ببینید قبول دارم ک خیلی افکار عمومی نسبت به این چیزا منفی هست و کلی هم جنس فیک هست 

اما همون ژل شما میدونستین بعد یه مدت چروک های پوست حتی بدترم میشن؟

اگر کار خواستید بدون سرمایه اولیه به من پیام بدین🌹🍃
با نخ؟؟؟

بله با نخ چون با دستگاه زیا تاثیر نداره بیشتر برای پیشگیری تو سنای پایین جواب میده

ببینید قبول دارم ک خیلی افکار عمومی نسبت به این چیزا منفی هست و کلی هم جنس فیک هست  اما همون ژ ...

من ژل هم زدم چند سال هم هست بوتاکس میکنم هیچ عوارضی ندیدم تو این چند سال ولی یه کرم با همین تبلیغات استفاده کردم پوستم لک افتاد دیگه هم نرفت پس بیخودی تبلیغ نکن اینجا نمیتونی کسیو متقاعد کنی ازت خرید کنن ریپلای هم نکن لطفا ممنون