2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

879 بازدید | 15 پست

پسرم ۲۷ روزشه، از روز دوم تولد زردی گرفت و تا روز ۸ ،زردی اش رو اوردیم پایین با دستگاه و قطره و دکتر گفت دیگه هیچی نمی خواد و زردی اش دیگه خود به خود میاد پایین.

اما هنوزم گاهی یهو رنگ چهره اش به زردی می زنه و گاهی سفید میشه. همچنین سفیدی چشماش هنوز زرده، اما نه تب داره خدا رو 

شکر و نه مدفوعش اون علایم روزهای زردی رو داره. 

به نظرتون دلیل زردی چشمش چیه؟ اخه زردی چشم رو گفتن حداکثر تا ده روز میره...

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر منم یک ماه چهار روزشه هنوز همونطوره😭دارم دق میکنم عصری میخوام ببرمش سونو بچت چندکیلو دنیا اوم ...

۳ بود 

اخرین بار ۳۷۰۰

دختر منم یک ماه چهار روزشه هنوز همونطوره😭دارم دق میکنم عصری میخوام ببرمش سونو بچت چندکیلو دنیا اوم ...

عزیزم نگران نباش گرمی اصلا نخور دخترتم گرم نگه ندار  بهش شیرخشت بده 

دوباره ازش ازمايش بگير تا خيالت راحت بشه

بچه منم زرديش ١٢ بود اومد پايين ولى تا يك ماه رنگ صورت و چشماش شفاف نبود

اگه بى حال نيست خوب شير ميخوره و رنگ ادرارش هم سفيده نگران نباش كم كم درست ميشه

فقط تند تند بهش شير بده تا دفعش زياد بشه جاشو هم گرم نگير

یبار دیگه چک کن.ولی دیگه زرد نیستت خودت چون جلو چشمته هی دثت میکنی.اینم بگم پسرم یک ماه تمام زردی دا ...

اتفاقا من کاری ندارم 

اما اطرافیان یهو می بیننش میگن از روزای قبل زردتر شده یا سفیدتر شده و ...

انقد گفتن منم حساس کردن 

زردی از هفته دوم اگه کنترل بشه موردی نداره ممکنه تا ۴۰ روز نوزاد کمی زرد باشه ولی حتما باید اون میزان با آزمایش خون مشخص شده باشه و یکی دوبار طی این مرحله چک بشه. نمیشه به حال خودش رها کنی بگی دکتر گفته اشکالی نداره پس دیگه منم بیخیال بشم. دکتر اگه بچه خودش بود تا حالا سه چهار بار تست گرفته بود. به هر حال مساله مهمیه و نمیتونی بیخیال بشینی تو خونه به امید خود به خودخوب شدنش

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀