2777
2789
عنوان

seta3 اگه هستی بیاتو

242 بازدید | 13 پست
عزیزم ایمیل که ندادی- جواب پیاممو ندادی- اگه از فروختن عروسکات پشیمون شدی اشکالی نداره مال خودته اما بهتر بود یه پیام میدادی که منصرف شدی بهتر نبود؟
فقط اومدم که بگم خودت تاپیک زدی که میفروشی خودتم قیمت گذاشتی حتی ازت پرسیدم چرا میفروشی گفتی دخترم بزرگ شده و ازشون خسته شده و جاشونو ندارم منم قرار بود واسه چند تا کودک تهیدست بخرمش راستش منم منصرف شده بودم چون پول تو کارتم کمتر از مبلغ پیشنهادی تو بود اما با خودم گفتم مرده و قولش قول دادم اونم اعتماد کرده و از همکارم خواستم برام کارت به کارت بفرسته و دستی پولو بهش دادم حالا که منتصرف شدی در قبال این همه پیامک من درست نبود یه جمله بنویسی منصرف شدم؟
موفق باشی و خداحافظ
گندم جون زود قضاوت کردی منم چند روزه که منتظر تماست هستم به من پیامکی داده نشده مطمئنا شماره تماسمو اشتباه گرفتی در ضمن تا اومدم بهت ایمیل بدم ایمیلتو پاک کردی-چون تقریبا یک ساعت بعد من اخرین پیاماتو گرفتم-حتی من به خاطر شما عروسکارو رزرو نگه داشتم - و به دو تا از خانوما که ایمیل بهم داده بودن گفتم فعلا رزروه-اگه بازم تمایل به خرید داشتی این شمارمه
صادق بودن ممکن است باعث نشود تعداد زیادی دوست پیدا کنید اما همیشه منجر به یافتن دوستانی شایسته خواهد شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در ضمن روز بعد هم تو همون صفحه فروش عروسکا برات پیغام گذاشتم ولی نبودی
می تونی ببینی
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=565640
صادق بودن ممکن است باعث نشود تعداد زیادی دوست پیدا کنید اما همیشه منجر به یافتن دوستانی شایسته خواهد شد.
راستش رو بخوای منم همین فکرو در مورد شما کردم که حالا که منصرف شدید حداقا یه اس میدادین با ایمیل من که فعاله چرا ایمیل ندادین
دیروز هم از صبح خونه نبودم که پیغامتو ندیدم
گندمی می خوام برم بیرون منتظرت موندم نیومدی اگه تونستی بعد از ناهار بیا
عزیزم امروز از صبح تا حالا شاید 10 بار بیشتر این تاپیک چک کردم که اومدی یا نه نمی خوام بد قول شده باشم حتی اگه دقت کنی از 2 روز پیش من تاپیک مربوط به فروش عروسکارو ابدیت نکردم چون قولشو به شما داده بودم به هر حال امروزم صبر می کنم ولی اگه خبری نشد دیگه من مقصر نیستم
گندم چون شرمنده دیگه بیشتر از این نمی تونم صبر کنم مجبورم که عروسکارو دوباره برا فروش بذارم