2777
2789
عنوان

تروخدا کمکم کنید

99 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من یه مادرشوهری دارم که تو کار طلسم وجادو این چیزاس یبارم اومدن خونمون طلسم پیدا کردم که دوستم یجا معتبر نشون داد گفت حرز امام جواد ببنده براش دعای سردی گرفتن زندگیشو خراب کنن ونماز اول وقت بخونه ومن اینکارارو نکردم مدتی زیاد زندگیم داغون شد که معذورم اینجا بگم داستانو چون ممکنه آشنا باشه ولی الان مادرشوهرم که شهرستانن گیرداده کلید کرده عکستو بفرست برام دلم برات تنگشده حالا قبلن برام جنگ درست کرد منو شوهرمو با دروغاش انداخت بجون هم حالا من عکسمو نفرستادم دوباره  اس داده بعد گفته خونه بگیرین میخوام بیام خونتون ده روز دیگه حتمی فعلا خونه نداریم خیلی میترسم جادو کنه میشه راهنمایی کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط قران بخون هر چقدرم جادو و جنبل کنه زورش به خدا ک نمیرسه اصلا نگران نباش

خیلی میترسم کلا ازمن متنفره از پدرشوهرمم جداشده وقتی شوهرم بچه بوده ایشون نه توخواستگاریم حضور داشتن نه تو هیچی از وقتی پیداش شد فتنه بپا کرد الانم گیر داده میخوام بیام خونتون دوبار دیگه اومد یه بلاهایی سرم آورد که نگم بهتره پشت گوشی بمن گفت سلام دختره ی زشت وکلا بشوهرم میگه طلاقش بده چون انتخاب من نبوده چطوریاس که عکسمو میخواد ودلش تنگشده

هواستو جمع کن غذاش ازدستش نخور وقتی میاد خونت هواست به خونت باشه چیزی تو خونت نریزه اینو جدی میگم هر ...

شهرستانه ولی تند تند میان تهران چند روز پیش بدروغ بشوهرم گفت دویست سیصد تومن بده نذرت کردم میخوام بدم به یه دختره که نداره شوهرمم گفت باشه پولو فرستاد دروغ میگه میخواد بده برا فالگیر وجادو بعد بمن گیر داد عکستو بده حالام میخواد بیاد خونمون ده روز دیگه میترسم

چرا اتفاقن زورش بخدا میرسه طلسم چیز بدیه وقتی گرفتازش بشی تا باطلش نکنی زندگیت برنمیگرده 

من تو خونم طلسم پیدا کردم یکسال از هم جدا زندگی میکردیم الان تازه دنبال خونم این فهمیده دوباره گیخواد برام بگیره طلسمو نشون دوستم دادم برد یجا معتبر گفت برا طلسم چدتیی گفتن باورم نشد ولی اقعن جداشدیم وحتی میحواست طلاقم بده مادرش بادمش گردو میشکست من هنوز جدانشده براش زن پیدا کرد از شهرستان 

چرا اتفاقن زورش بخدا میرسه طلسم چیز بدیه وقتی گرفتازش بشی تا باطلش نکنی زندگیت برنمیگرده 

راهی میدونی از قرآن باشه که نیاد خونمون بخدا این فهمیده ما داریم خونه میگیریم میخواد بیاد یکسال جدا داریم زندگی میکنیم باشوهرم 

اگر عکسی زمانی مجبور بشی بفرستی با شوهرت حتما درمیون بزار همون لحظه اول حتا عکسی که میفرستی به شوهرت ...

نه کلا عکسمو نمیدم بهش این آدم از من متنفره دخترشو فرستاده بود تهران دید ماداریم خونه بگیرم ورابطم باشوهرم گوش شیطون کر بهتر شد میخواد بیاد دعا بریزه چون مخصوصن حالا که از شوهرم سیصد گرفته برا پول دعا مطمئنم