2777
2789

کمدا

دیوار

شیپور

تلگرام

روبیکا_روبینیو

باسلام،ذوالجلال

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
کمدا دیوار شیپور تلگرام روبیکا_روبینیو باسلام،ذوالجلال

باسلام شما خريد كردي؟

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

باسلام شما خريد كردي؟

من از باسلام چندباری خرید کردم،(آجیل،کرم ضد لک،صابون)

ولی خودم خواستم لباس بزارم توش برای فروش

سخت بود آخه خیلی جزئیات میخواست برای ثبت محصولم منم بیخیال شدم،

اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید)    روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری می‌کنه اینستا🎬filmeiran       اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من از باسلام چندباری خرید کردم،(آجیل،کرم ضد لک،صابون) ولی خودم خواستم لباس بزارم توش برای فروش سخت ...

ممنونم عزيزم 

صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمی‌رود یک روز همین نزدیکی‌ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊

یه سایت هست به نام تجارپ
خودمم تازه باهاش آشنا شدم

نکته خیلی جالبش اینه که نیازی نداری عکس از محصولت با مشخصات و قیمتش رو وارد کنی اصلا

مشتریا درخواست کالا میدن، شما اگه موجود داشته باشی، اکسپت میکنی درخواستشو و یه عکس از موجودی خودت به همراه قیمت براش میفرستی، و اون مشتری اگه بخواد هم از طریق سایت و هم میتونه حضوری بیاد ازت خرید کنه

خخخخخیلی خوبه سایتش!

خیلی راحته

https://tejarapp.com/