اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
من از باسلام چندباری خرید کردم،(آجیل،کرم ضد لک،صابون)
ولی خودم خواستم لباس بزارم توش برای فروش
سخت بود آخه خیلی جزئیات میخواست برای ثبت محصولم منم بیخیال شدم،
اگر دنبال فیلم و سریال ایرانی جدید هستید این پیج رو از دست ندین🎭👇(بدون اشتراک و رایگان دانلود کنید) روزانه کلی کلیپ و سکانس ماندگار پست و استوری میکنه اینستا🎬filmeiran اینم آیدی تلگرام @filmeiran1400
من از باسلام چندباری خرید کردم،(آجیل،کرم ضد لک،صابون) ولی خودم خواستم لباس بزارم توش برای فروش سخت ...
ممنونم عزيزم
صبحهایمان بیشک میتواند زیباتر باشند😍اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد❤️جای دوری نمیرود یک روز همین نزدیکیها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت،شاید خیلی زیباتر😊
یه سایت هست به نام تجارپ خودمم تازه باهاش آشنا شدم
نکته خیلی جالبش اینه که نیازی نداری عکس از محصولت با مشخصات و قیمتش رو وارد کنی اصلا
مشتریا درخواست کالا میدن، شما اگه موجود داشته باشی، اکسپت میکنی درخواستشو و یه عکس از موجودی خودت به همراه قیمت براش میفرستی، و اون مشتری اگه بخواد هم از طریق سایت و هم میتونه حضوری بیاد ازت خرید کنه