2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269136 بازدید | 1595 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عالی میشه اگه 5 سانت دیگه رشد کنه از خدامه یک و شصت بشه

عزیزم ببرش 

حجامت قد 

پیش متخصص طب سنتی 

حداااقل ۱۰ تا ۱۵ سانت از قد وراثتیش قدش،بلندتر میشه .

فقط،فصل پاییز یا بهار می تونی اتجام بدی .

منم امسال می برم .

یهویی قد بچه بلند میشه .

جای مخصوص برلی حجامت دارهتو بدن .

سلام من دقیقا شرایط همون سه سال پیش شما را دارم شاید پیام های من را دیده باشید خیلی خوبه که دخترتون ...

عزیزم 

طبق تجربه خودم 

تا جااااااایی که نی تونید غذا ها و گوشت های ارگانیک به بچه ها بدید .

لبنیات شرکتی اصلا ندید ! 

مرغ وتخم مرغ محلی و رسمی 

گوشت رو شده چند نفره گوسفند بخرید و .. بزلرید یخچال تا استفاده کتید . 

برنج ایرانی فقط

مصرف کم روغن های شرکتی 

رب و مربا و سس و .‌. اینا رو اگه می توتید خودتون تو خونه درست کنید . 

کلا هرر چی که تراریخته و شرکتی باشه تا جااایی که می توتید استفاده نکنید چون باعث بلوغ زودرس و کوتاهی قد میشه .

عزیزم طبق تجربه خودم تا جااااااایی که نی تونید غذا ها و گوشت های ارگانیک به بچه ها بدید .لبنیات شرکت ...

من در حد توان این چیزا را رعايت می کنم اما دخترم رشدش کمه، هورمون رشدش کمه زود به بلوغ نرسید اما چه قبل از بلوغ و چه بعدش رشدش کم بوده و کلا جهش رشدی هم نداشت وگرنه حالا دیگه من مشکلی نداشتم 

طبق تجربه ی من بچه هایی که تو سن ده یازده سالگی رشدشون خوب بوده مثلا شدن 150 اگر همون زمان هم به بلوغ برسند بازم رشدشون خوبه و ممکنه با کمی تلاش و ورزش و تغذیه تا ده سانت یا بیشتر هم رشد کنند اما کسانی که شده سیزده چهارده سال و قدشون ۱۵۰ هست و پریود میشن بعدش هم رشد چندانی ندارند شاید به سختی ۵یا ۶ سانت رشد کنند 

فقط اگر سن شده ۱۲یا 13 سال هنوز بلوغ کامل نشده و اوایل بلوغ باشن ممکنه جهش داشته باشن و قدشون بلند بشه 

من الان هر کس را ببینم با توجه به میزان بلوغ میفهمم چقدره دیگه رشد داره یعنی میتونم حدس بزنم 

کسی که هورمون رشدش کمه هر کاریش کنی نتیجه نداره یا خیلی کم نتیجه داره تا حالا دیدم مادرا با تلاش بلوغ زود رس را به تأخیر انداخته باشن اما ندیدم کسی هورمون رشد بچه اش کم باشه با تلاش براش کاری کرده باشه کاش یه نفر یه راه‌حل برای این مشکل میداد 

بدبختی اینجا هست که باید با تزريق هورمون رشد جبران بشه که برای دختر من جواب نداد نمی دونم چون دیر بردمش دکتر یا سیستم بدنش اینطوری هست 

دختر من با یه نفر دیگه باهم بردیم دکتر با هم هورمون تزريق کردیم اون ۸ سانت رشد کرد دختر من سه سانت 

دیگه هیچ راهی نمونده به جز اینکه یکی یه راهی بگه که هورمون رشد براش تاثیر بذاره 

سلام وقت بخیر من تازه این تاپیک دیدم نتونستم‌کامل بخونم . دخترم از ۶سال و ۸ ماه سینه هاش سفت شد و با ...

ببخشید منظورت دکتر محمدرضا علایی هست؟ چطوری وقت گرفتی؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
من دخترم را پیش دکتر آریا ستوده میبرم فوق تخصص غدد اطفال هستن و اصلا الکی آمپول هورمونی نمیدن مگر بع ...

از رزاقی آذر چطوری میشه وقت گرفت. هیچ جا شماره ای ازش نیس.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم