2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 285057 بازدید | 1603 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خب تموم ورزش هارو براتون فرستادم از الان به بعد تمام حرکات به مدت ۳ ماه انجام بدید 

اول ی توضیحی بدم اینکه وقتی میگم تمرینات قبلی به این تمرینات اضافه کنید و ۲۱ روز انجام بدید یعنی اینکه مثال اگه ۱۰ تا ورزش فرستادم اول اینارو ۲۱ روز انجام میدی و بعد میری سراغ حرکات بعدی تمرینات قبلی هم بهش اضافه میکنی و دوباره اونارو ۲۱ روز انجام میدی و دوباره حرکات بعدی و تمریناتی قبلی هم بهش اضافه میکنی و  ‌به مدت۲۱ روز انجام میدی و این دفعه که ۱۰ تا اخری عکسی که فرستادم انجام میدید به همراه تمام حرکات قبلی این دفعه تمام حرکات به مدت ۳ ماه انجام میدید امیدوارم که متوجه شده باشید اگه نشدید بگید واضح تر توضیح بدم به امید خدا با این ورزش ها قبل و بعد سن بلوغ از ۵ الی ۱۵ سانت بلند میکنه واقعا ورزش های خوبیه دختر خودمم داره انجام میده 

ویدیو این حرکات دارم و خیلی راحت تر میتونستید با ویدیو حرکات انجام بدید ولی متاسفانه نمیشه اینجا ویدیو گذاشت کسی خواست ایدی تلگرام بده بفرستم 

کیفیت عکس هارم سایت بی کیفیت کرده ایدی تلگرام بدید براتون میفرستم 

۹ حرکت اول که فرستادم به مدت ۲۱ روز یا ( ۳ هفته) انجام میدید بعد اینکه انجام دادید  

۱۰ حرکت دوم که فرستادم به همراه ۹ حرکات اول که فرستادم به مدت ۲۱ روز انجام میدید بعد اینکه انجام دادید  

۱۰ حرکت سوم که فرستادم به همراه ۱۰ حرکت دوم و ۹ حرکت اول به مدت ۲۱ روز انجام میدید 

بعد اینکه انجام دادید

۱۰ حرکت سوم که فرستادم به همراه ۱۰ حرکت دوم و ۱۰ حرکت سوم و ۹ حرکت اول که فرستادم به مدت ۲ ماه انجام میدید موفق باشید عزیزانم درکل شما ۸ ماه ورزش میکنید ولی بجاش بلند میشید 😍

۹ حرکت اول که فرستادم به مدت ۲۱ روز انجام میدید بعد اینکه انجام دادید میرید سراغ ۱۰ حرکت اول و ۱۰ حرکت اول ۹ حرکت اول باهم انجام میدید به مدت ۲۱ روز بعد اینکه ۱۰ حرکت اول انجام دادید میرید ۱۰ حرکت دوم و ۱۰ حرکت دوم و ۱۰ حرکت اول و ۹ حرکت اول انجام میدید به مدت ۲۱ روز بعد اینکه انجام دادید ۱۰ حرکت سوم و ۱۰ حرکت دوم و ۱۰ حرکت اول و ۹ حرکت اول به مدت ۲ ماه انجام میدید 

درکل ۸ ماه ورزش میکنید و مطمن باشید بالای ۵ سانت رشد دارید 🌸 موفق باشید

اول از همه که ژنتیک تو این زمینه خیلی تاثیر گذاره بعدش خواب کافی و به موقع یعنی کمتر از۸ساعت نباشه همه میدونیم که هورمون رشد بین ساعتهای ۹شب تا۳صبح بیشترین میزان ترشح رو داره.یه ترکیب گیاهی رو بهتون معرفی میکنم که کاملا بی ضرر البته برای بچهای با سن پایین تاثیر بیشتری داره

سیب پوره شده +شربت جُلاب+چند عدد بادام درختی پوست گرفته شده+۱قاشق چای خوری پودر جونه گندم باهم ترکیب بشه. هفته ای ۲_۳بار به بچه داده بشه البته توجه کنید که این ترکیب باید تازه به تازه درست بشه و داخل یخچال نگه داری نشه

شربت جلاب(زعفران دم کرده+گلاب+عسل)

واینکه تا میتونید کف پای بچه رو ماساژ بدین باعث افزایش گردش خون میشه

اول از همه که ژنتیک تو این زمینه خیلی تاثیر گذاره بعدش خواب کافی و به موقع یعنی کمتر از۸ساعت نباشه ه ...

مرسی پرستوی عزیز و مهربون، خیلی هم عااالی

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام عزیزم من ازش برنامه گرفتم البته من 32 سالم هست 2_3 هفته بیشتر انجام ندادم بعدش وقفه افتاد دوبار ...

سلام وقتتون بخیر باشه
تو تاپیک افزایش قد فرمودین به دکتر توکلی مراجعه داشتید.
 ممکنه نتیجه مراجعه به دکتر توکلی رو ازتون بپرسم؟ یک دنیا ممنون میشم پاسخ بدید
من 28 سالم هست و دکتر توکلی اخرین امیدم البته هنوز مراجعه نداشتم