من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
من خودم تو خونه دو بار بادکش کردم، اما حجامت نمیتونم. حتی بادکش هم نمیدونم جاهای درستی انجام دادم یا ...
بادکش کل بدن هست برای قد فرق میکنه مثلا قوزک پا رو هم میزنن اطراف ستون فقرا رو و پشت کتف و...خیلی زیاد میزنن عمیق هم هست جاش دوهفته میمونه سرعت جریان خون زیاد میشه ...به نظر من از حجامت مفیدتره
من خودم ۱۵ سالمه . قدم کوتاه بود و پیش دکتر غدد رفتم . گفت بعد از پریودی ، باز هم رشد میکنه ولی بعد از سه سال ، رشد کمتر میشه . من با اینکه سه سال گذشته بود ، چند سانت رشد کردم و الان هم کلاس بسکتبال میرم بلکه بازم بلند بشم . علاوه بر این چیزای شیمیایی ، کششی ، چزای پروتئین دار ، کلسیم دار ، آهن دار مثلا قرص آهن یا شیره انگور ، حجامت و بادکش که برای این برین پیش دکتر . از یه خانمی شنیدم خیلی خوبه و خودمم دارم بهش عمل میکنم
عزیزم من ال ارژنین ۱۰۰۰ رو گرفتم ۱۲۷۰۰۰ تومن، چطور ۲۰۰۰ رو زده انقد؟ بعد میگن ضرر داره، نمیدون ...
من قرص هزارشو میخوردم . البته اول از کم شروع شد ، بعد دیکه زیاد شد . آخریا دوتا هزار میخوردم چون دکتر گفته بود . ساعت ده شب که زمان هورمون ها هست ، دوتا قرص رو میخوردم