2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269308 بازدید | 1596 پست
من خودم تو خونه دو بار بادکش کردم، اما حجامت نمیتونم. حتی بادکش هم نمیدونم جاهای درستی انجام دادم یا ...

بادکش کل بدن هست برای قد فرق میکنه مثلا قوزک پا رو هم میزنن اطراف ستون فقرا رو و پشت کتف و...خیلی زیاد میزنن عمیق هم هست جاش دوهفته میمونه سرعت جریان خون زیاد میشه ...به نظر من از حجامت مفیدتره

من خودم ۱۵ سالمه . قدم کوتاه بود و پیش دکتر غدد رفتم . گفت بعد از پریودی ، باز هم رشد میکنه ولی بعد از سه سال ، رشد کمتر میشه . من با اینکه سه سال گذشته بود ، چند سانت رشد کردم و الان هم کلاس بسکتبال میرم بلکه بازم بلند بشم . علاوه بر این چیزای شیمیایی ، کششی ، چزای پروتئین دار ، کلسیم دار ، آهن دار مثلا قرص آهن یا شیره انگور ، حجامت و بادکش که برای این برین پیش دکتر . از یه خانمی شنیدم خیلی خوبه و خودمم دارم بهش عمل میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من ال ارژنین ۱۰۰۰ رو گرفتم ۱۲۷۰۰۰ تومن، چطور ۲۰۰۰ رو زده انقد؟ بعد میگن ضرر  داره، نمیدون ...

من  قرص هزارشو میخوردم . البته اول از کم شروع شد ، بعد دیکه زیاد شد . آخریا دوتا هزار  میخوردم چون دکتر گفته بود . ساعت ده شب که زمان هورمون ها هست ، دوتا قرص رو میخوردم

گویا حرکات سختگیرانه و خیلی حرفه ای باعث آسیب میشه، ایکاش همه مربیهای ورزشی بچه ها، بحث افزایش قد مد ...

دوست خوبم میشه دکتر خوب تبریز معرفی کنید یا تهران

من شهرستانم ولی حاضرم ببرم پسرم و

بادکش کل بدن هست برای قد فرق میکنه مثلا قوزک پا رو هم میزنن اطراف ستون فقرا رو و پشت کتف و...خیلی زی ...

تو شهر ما جایی برای بادکش نیست و من مجبورم خودم انجام بدم. ممنون میشم نقاطی که باید انجام بشه رو بگی🌹

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
این قرص نیست کلا ده تا تو هر بسته س  ده تا مثل آمپوله ولی خوراکیه شبی سه تا میخوره جمعه ها ۴ ت ...

دکتر نگفت عوارضی داره یا نه؟ 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
گفت مشکلی پیش نمیاد به بقیه بچه ها هم برای قد میومدن داده بود 

دکتر طب سنتی میبرید؟اسم دکترش چیه؟؟؟

کی پریود شده وچند سالشه؟؟؟

چند سانت قدکشیده؟؟

ببخشید طولانی شد؟

خدایا گاهی نگاهی🌹🌹
دکتر طب سنتی میبرید؟اسم دکترش چیه؟؟؟ کی پریود شده وچند سالشه؟؟؟ چند سانت قدکشیده؟؟ ببخشید طولانی ...

دکتر غدد هم بردم ال آرژنین و زینک و د۳ داد 

طب سنتی هم بردم دکتر درویشان کلینیک اسرا حجامت و بادکش هردوهفته تجویز کرد