2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269262 بازدید | 1596 پست

سلام استارتر محترم، خوبید؟ من تا صفحه ۷ تاپیک رفتم و راستش بخاطر دلنگرانیم، نتونستم با حوصله بقیه شو بخونم. میشه بگید دخترتون چند سالگی پریود شد و موقع پریودش قدش چقدر بود؟ بعدش چقدر رشد داشت و ایا از روش خاصی استفاده کردید؟ 

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

سلام گلم خوبی، منم این روزا دقیقا مثل شرایط شما رو دارم. ببین الان ساعت چند، چشمامو باز کردم و دیگ از فمر خوابم نبرده. دخترم ۱۰ سال و ۹ ماهشه با قد ۱۴۷ یا۱۴۸ و پریود شده. از قبلش دکتر بردم گفتم امپول بده نداد،دخترتون چقدر افزایش قد داشت یعد پریودیش؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خانما خوبید؟

من دخترم رو از سال گذشته که ۹ سال و ۸ ماهش بود پیش فوقق تخصص غدد بردم. قدش ۱۳۵ بود. و علائم بلوغ داشت. خیلی نگران شدم. دکتر گفت که قدش ۱۵۰ میشه و اگر نهایت تلاشمونو بکنیم ۱۵۵ میشه. بعد بهش ویتامین داد و د۳.گفتم امپول رشد بزنه دکتر قبول نکرد.  هر ۴ ماه بردم و کلا شد ۳ جلسه، تا جلسه ی چهارم رو بیام ببرم، دخترم در کمال شوک ما پریود شد، در سن ۱۰ سال و ۹ ماهگی.و قدش شده بود۱۴۸. 

باز بردم و گفت سن پریود اومده پایین. حالا مثلا دختر شما ۶ ماه زودتر شده، که تفاوت زیادی نداره. باز گفتم امپول بزن گفت نه، اها اینم گفت که قدش حدود ۱۵۶ یا ۱۶۰ میشه. دیگه روم نشد بگم پس گفته بودی ۱۵۰یا نهایت۱۵۵. خلاصه باز گفتم امپول بزن گفت نه، حالا قدش یا ۱۵۸ بشه یا ۱۶۰.دو سانت چه فرقی داره که عوارض امپول رو ببینه😐😐😐

اینم بگم تو این مدت ک قدش بلند شد, برنج خام مینداخت . 

حالا نمیدونم چیکار کنم،بنظرتون ببرم غدد دیگه امپول بزنه؟

سلام خانما خوبید؟ من دخترم رو از سال گذشته که ۹ سال و ۸ ماهش بود پیش فوقق تخصص غدد بردم. قدش ۱۳۵ بو ...

سلام.دخترتون چند ماهه که بالغ شده؟قدش چند بود موقع بلوغ؟

آمپول دیفرلین رو بعد از بلوغ هم میدن اما حداکثر دوماه بعد از شروع اولین قائدگی.

سلام.دخترتون چند ماهه که بالغ شده؟قدش چند بود موقع بلوغ؟ آمپول دیفرلین رو بعد از بلوغ هم میدن اما ح ...

سلام،۴ روز که پریود شده، اما هررررر چقد ب دکتر گفتم نداد امپولو

سلام.دخترتون چند ماهه که بالغ شده؟قدش چند بود موقع بلوغ؟ آمپول دیفرلین رو بعد از بلوغ هم میدن اما ح ...

متولد ۹۰ دخترم، قدش ۱۴۸. لاغرم هست. ۳۸ کیلوعه

چقدر خوب تو ماهی ۲سانت رشد داشته، دکتر گفت تو دوران بلوغ نهایت ماهی یه سانت بشه

برج ۱۰ قدش رو گرفتم ۱۴۶ دکتر غدد هم گرفت بعد ال آرژنین هم این مدت میخورد یعنی از برج ۱۰ تا حالا شبی سه تا ال آرژنین هم خورده کل حجامتها رو با بادکش هم انجام داده 

حالا خوشش اومده دوره حجامتش تموم سده میگه دوباره شروع کنیم 

برج ۱۰ قدش رو گرفتم ۱۴۶ دکتر غدد هم گرفت بعد ال آرژنین هم این مدت میخورد یعنی از برج ۱۰ تا حالا شبی ...

خیلی خوبه ادامه بده 

دختر من نمیتونه زیاد رو بارفیکس بمونه به زور تا ده میشماره،  بعدش جاش رو دستاش میمونه و زیاد ناله میکنه درد داره

بچه های شما بارفیکس خاصی دارن یا معمولیه؟

خیلی خوبه ادامه بده  دختر من نمیتونه زیاد رو بارفیکس بمونه به زور تا ده میشماره،  بعدش جا ...

اره دوسه روز اول مثل حالت تاول پوست جمع میشه ولی باهم مسابقه میزارن رکورد بزنن کی بیشتر بمونه کم کم دستشون عادت میکنه یهه مدت خیلی میرفتن از اردیبهشت دخترم ورزش رو ول کرده بخاطر امتحانای میان ترم و اخر ترم فعلا هم که دیگه خبری نیست خوابشون رو هم نتونستم تنظیم کنم حدود ۱۱ میخابن ...هم ورزش هم خواب خیلی مهمه 

سلام،۴ روز که پریود شده، اما هررررر چقد ب دکتر گفتم نداد امپولو

متاسفانه هیچ تحقیق علمی  و نگاه آماری درست و حسابی در مورد دیفرلین نیست.من هم خیلی برای دخترم اصرار کرد(البته قبل از بلوغ) نپذیرفتند وگفتند سن بلوغ و قد کاملا طبیعیه و استفاده ی بیجا ممکنه اثر معکوس در رشد بذاره.قدر این ماههای اول بعد از بلوغ رو بدونید رشد خوبی خواهد داشت.طبق تجربه ی من مهمترین عامل رشد حرکات کششی و ورزشه.البته درکنار بقیه ی نکات.اما من حجامت هم کردم ماههایی که حرکات کشش انجام میشد رشد صورت میگرفت و ماههایی که حرکات کشش انجام نشده بود حجامت تنها تاثیر چندانی نداشت.

منم غدد میبردم تا حالا  از ۶ سالگی  هیچ فایده ای نداشت ولی بادکش و حجامت جواب داد

ببخشید حجامت ساقین هم انجام داد دخترتون?دختر من راضی نشد به ساقین.لطف میفرمایید عکس قرض ال آرژنین رو بذارید🙏