2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269136 بازدید | 1595 پست
برای بادکش سرد با جارو برقی هم میشه  مکش داره دیگه

تا حالا نشنیدم جایی، من دستگاشو خریدم، قیمتش هم زیاد نبود حدود 80 یا 90 تومن بود  گرفتم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=229928674]پایین صفحه 47[/QUOTE

عزیزم ممنون پیدا کردم

دختر منم متولد ۸۶ ..هفته پیش نوبت دکتر داشت قدشو گرفت ۵۶ بود درصورتیکه بهداشت ۵۸ زده بود..گف ماهی یه ویتامین دی و ویتامین آ بخوره و روزی دو لیوان شیر و مغزیجات و خوابشم ۱۱ تا ۷ صبح...پزشک  غدد معروفی هم هس ولی هیچ دارویی نداد..دخترم یه ساله پریود میشه

💑=👧👧🧒
[QUOTE=229928674]پایین صفحه 47[/QUOTE  عزیزم ممنون پیدا کردم دختر منم متولد ۸۶ ..هفته پیش نوب ...

دکتر صالحپور به دختر من ال آرژنین ۱۰۰۰ داده بود پیش ایرانزاد رفتم گفت ۱۰۰۰ فایده نداره الان روزی ۶۰۰۰ میخوره ۳تا ۲۰۰۰ ویال ال آرژنین جمعه ها ۴ تا 

تا حالا نشنیدم جایی، من دستگاشو خریدم، قیمتش هم زیاد نبود حدود 80 یا 90 تومن بود  گرفتم

اها طب اسلامی هم گفت هرشب دو طرف  ستون فقراتش رو با روغن گرم ماساژ بدیم بعد دست و پاش رو بکشیم 

ساینا جان آدرسش کجاست؟ و لطفا حتما و حتما تجارب شخصی و مطالبی رو که بهتون گفتن بیاد اینجا بازگو کنید ...

طرف شرقه مسیرش یه کم پرته ولی تو یکی از پستاش در مورد نتیجه های قد حتی تو سنای بالا تا ۳۰ سال هم صحبت کرده به نظرم میارزه بریم 😁 حالا یه مدت هم اینجا بریم 

چندتا پست هم در مورد غذاها و ورزش و کارایی که قد رو بلند میکنه توضیح داده