2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269104 بازدید | 1595 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

@اسمان26      @tarriistar    

سلام .خداروشکر کم خون نیستم  ازمایش دادم ولی گاهی قرص اهن میخورم ..ماهی یدونه ویتامین دی هم میخورم ..چه خبر از دخترتون ؟ چیکار میکنه با حجامتاش

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
سلام .خداروشکر کم خون نیستم  ازمایش دادم ولی گاهی قرص اهن میخورم ..ماهی یدونه ویتامین دی هم میخ ...

تاری جان به خدا خسته شدم، چند بار خواستم برم حجامت ساکرال، یا تخم مرغ خورده بودن یا پینر برا صبونه (من شاغلم خونه نیستم) روزی که از روز قبلش داد میزنم نخورید ، نخورید، عصر میام که بریم، میگه پریود شدم، اگه بدونی چه حالی میشم، نمیدونم چرا نشد ، امیدوارم این 5شنبه برم، برنامه خواااب هم اصلا گوش شنوا نیست، خلاصه هیچ امیدی ندارم، زینک و کلسیمش رو هم نمیخوره، اصلا دارم حرص الکی میخورم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
تاری جان به خدا خسته شدم، چند بار خواستم برم حجامت ساکرال، یا تخم مرغ خورده بودن یا پینر برا صبونه ( ...

چقدر بد..یه برنامه ای چیزی براشون نصب کنین یا تو نوت گوشیشون بنویسین که زمان قرصاشون یاداوری بشه ..روی یه ورقه همه رو بزنید بچسبونید به در و دیوار جلو چشمشون باشه😂 ولی میدونم همکاری نمیکنن چون از ته دل نمیخوان ..حالا من حاضرم هزارجور چیز بخورم همه جامو تیغ بزنم بلکه قدم بلند بشه😔 اون روز به داداشم گفتم بیا ببین قدم بلند شده من یه خط رو در اتاقم کشیده بودم وایستادم داداشم میگه یکم از اون خطه بالاتر رفتی در حد نیم سانت مثلا😢امیدوارم درست اندازه گرفته باشم و واقعا رشد کرده باشم

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
چقدر بد..یه برنامه ای چیزی براشون نصب کنین یا تو نوت گوشیشون بنویسین که زمان قرصاشون یاداوری بشه ..ر ...

تاری جان رو در یخچال زده بودم، مرتب هم شفاهی یادآوری میکنم کو گوش شنوا، خیلییییی خوشحالممم که کمی افزایش داشتی، شایدم بیشتر از نیم سانت باشه، اندازه گیری هامون تو خونه استاندارد نیست، دخترم حالا که داروهای لازم رو داری میخوری، امیدوارم کلی هم ورزش نرمش کششی انجام بدی، فقط زوووود بخوااب لطفا

تاری جان رو در یخچال زده بودم، مرتب هم شفاهی یادآوری میکنم کو گوش شنوا، خیلییییی خوشحالممم که کمی اف ...

ممنونم البته از ترسم دیگه قدمو اندازه نمیگیرم😣شبا خوابم نمیبره بعضی شبا زود میخوابم ولی بعضی شبا مثل دیشب که از ساعت ۱۰ و نیم دراز کشیدم تا ۳ خوابم نبرد 

ممنونم البته از ترسم دیگه قدمو اندازه نمیگیرم😣شبا خوابم نمیبره بعضی شبا زود میخوابم ولی بعضی شبا مث ...

شما که خودت برنامه افزایش قد رو داری دنبال میکنی، دنبال راهی باش که شبا برای ساعت 10 خواب باشی، ببین صبحها کی بیدار شی بهتره، برنامت در طول روز چی باشه؟ نرمش ورزشای سنگین بکن، تو کار خونه خیلیی کمک مادر باش، در طول روز نخواب، شنیدم دست گرفتن گوشی خوابو میپرونه، گوشی رو با خودت تو اتاقت حتی نبر، شبها موقع خواب خوندن کتاب معمولا چشم رو سنگین میکنه، سعی کن کتاب بخونی، مخصوصا کتاب درسی  ، یعنی من که اینجوری بودم کافی بود بخوام درس بخونم. فقط رمانهای جذاب نخون

شما که خودت برنامه افزایش قد رو داری دنبال میکنی، دنبال راهی باش که شبا برای ساعت 10 خواب باشی، ببین ...

سعی خودمو میکنم ولی سخته😣