من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
طب سنتیم ببر استارتر من دخترمو میبرم تازه دختر من ۱۳سالو ۴ماهشه قدش ۱۵۱چند روز قبل ۱۳سالگیش پ ...
طب سنتی چیکار کرده براتون؟؟؟ بهم میگن حجامت خوبه اما خیلییی ترسوعه، عمرا بیاد، ای بابا ، گریه چرا ما ، مادرا خیلی حساسیم، اگه دوران قدیم بود اصن چه میدونستن قدو وزن بچه هاشون چقدر هست، الان با ترازو و متر میافتیم دنبال بچه ها
طعم خاصی نداره.مثل جوانه گندم هست.والا من برا افزایش وزن پسرم میدم.دکتر گفته.روزی چن تا قاشق یواش یواش میکنم ذهنش.آخه با آب وشیر و ماست واینا دوست نداره.بعد غذا
یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
چه جالب، عضو نی نی سایت هستید، من به تازگی براش اینترنت گرفتم ، خیلی نگران محیطهای مجازی هستم، به شرطی نت میگیرم براش اینتستا، نداشته باشه وارد این محیطها نشه، فی لتر شکن نداشته باشه، فقط نمیدونم تو روبیکا چه خبره میدونم پستهای روبیکارو میبینن
طب سنتی چیکار کرده براتون؟؟؟ بهم میگن حجامت خوبه اما خیلییی ترسوعه، عمرا بیاد، ای بابا ، گریه چرا ما ...
والا من از پارسال که طب سنتی بردم دقیقا الان ۱۰ماه میشه بردمش حجامت براش دو دوره هست تجویز کرده با یه سری داروهای گیاهیگیاهی و یک شب در میون بادکش میکنم از کتف تا ساق پا به نظرخودم که خوب بوده