2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 268925 بازدید | 1594 پست
بله ۱۲.۱۳سالگی شدم ولی خوب میگن چند سانتم بعد اون رشد می‌کنه آدم ولی من کلا استوپ قد داشتم . متاسفان ...

الان چندی،دختر منم تا ی مدت قدش از همه بلندتر بود الان میبینم فاصله کمتر شده نمیدونم

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
پودر چی بگو مام بگیریم

بگو سویق میخوام.روش نوشته سویق گوشت میرویاند و استخوان ها را محکم می‌کند.دکتر ب پسرم داده.سی تومن.

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان چندی،دختر منم تا ی مدت قدش از همه بلندتر بود الان میبینم فاصله کمتر شده نمیدونم

۱۵۸ام حتما ببرش دکتر تا میتونی شیر و اینا بده 

ما ی فامیل داشتیم هم سن من نصف من بود  الان خیلی بلند تر از منه خیلی رسید بهش مامانش 

طب سنتیم ببر استارتر من دخترمو میبرم  تازه دختر من ۱۳سالو ۴ماهشه قدش ۱۵۱چند روز قبل ۱۳سالگیش پ ...

طب سنتی چیکار کرده براتون؟؟؟ بهم میگن حجامت خوبه اما خیلییی ترسوعه، عمرا بیاد، ای بابا ، گریه چرا ما ، مادرا خیلی حساسیم، اگه دوران قدیم بود اصن چه میدونستن قدو وزن بچه هاشون چقدر هست، الان با ترازو و متر میافتیم دنبال بچه ها  

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
خوشمزست؟ مفیده

طعم خاصی نداره.مثل جوانه گندم هست.والا من برا افزایش وزن پسرم میدم.دکتر گفته.روزی چن تا قاشق یواش یواش میکنم ذهنش.آخه با آب وشیر و ماست واینا دوست نداره.بعد غذا

یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
بله 14 سالم  ن بابا تو مدرسه بیشترید 163 اینا هستن

چه جالب، عضو نی نی سایت هستید، من به تازگی براش اینترنت گرفتم ، خیلی نگران محیطهای مجازی هستم، به شرطی نت میگیرم براش اینتستا، نداشته باشه وارد این محیطها نشه، فی لتر شکن نداشته باشه، فقط نمیدونم تو روبیکا چه خبره میدونم پستهای روبیکارو میبینن

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
۱۵۸ام حتما ببرش دکتر تا میتونی شیر و اینا بده  ما ی فامیل داشتیم هم سن من نصف من بود  الا ...

اخه ۱۱سالشه فک نکنم دیگه خیلی شیر تاثیر داشته باشه خیلی ب زور روزی ی لیوان اگه بخوره

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
طب سنتی چیکار کرده براتون؟؟؟ بهم میگن حجامت خوبه اما خیلییی ترسوعه، عمرا بیاد، ای بابا ، گریه چرا ما ...

والا من از پارسال که طب سنتی  بردم دقیقا الان ۱۰ماه میشه بردمش حجامت براش دو دوره هست تجویز کرده با یه سری داروهای گیاهیگیاهی و یک شب در میون بادکش میکنم از کتف تا ساق پا  به نظرخودم که خوب بوده