2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269176 بازدید | 1595 پست
راستی شما بجز حجامت بادکش هم میکنید، گویا حجامت و بادکش کنار هم مهمه، دکتره میگوف یه روز درمیون بادک ...

بادکش کاری نداره عزیزم شما چند تا استکان میخای تقریبا ۱۴ تا ویه قیچی که نوک قیچی رو با پنبه بپیچید دورش بعد با نخ محکمش کنید بعدش از پشت تا پشت ساق پای دخترتون رو بادکش کنید به اینصورت که با روغن کنجد از سرشونه تا ساق پا یه مقدار روغن بریزید کف دستتون بعد بزنید بعدش استکانهایی که دهانه گرد دارن رو بیارید جلو قیچی که پنبه پیچیدید به نوکش رو داخل الکل صنعتی بزنید بعد روشنش کنید بعد که روشن شد بزارید داخل استکان بعد سریع بزارید روی نقاطی که می‌آید بادکش کنید واون نقاط هم  گفتم از کتف تا سرشانه مثلا از کتف تا کمرش ۴ تا استکان میخاد برا هر طرف  یعنی دو طرف ستون فقرات پشت روی ستون فقرات به هیچ وجه نزارید وپشت زانو وبعد هرکدوم از راههای پا دوتا استکان وبعدها روی ساقه‌ای پا امیدوارم متوجه شده باشی عزیزم اگه سوالی داشتی بپرس

بادکش کاری نداره عزیزم شما چند تا استکان میخای تقریبا ۱۴ تا ویه قیچی که نوک قیچی رو با پنبه بپیچید د ...

دریا جونم چقده سخته بادکش کردن، چه خوب کاری تو خونه بادکش رو انجام میدی، فکرشو بکن یه روز در میون بخوام ببرم مرکز چقدرر هزینه وحشتناکی میشه، کی به شما این روش رو یاد داد؟ خود مرکز حجامت ؟ یه کم کار سخت و پیچیده ای به نظرم  اومد

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای دختر منم اینطوری هست وحتی خودمم این ماه با بچه ها انجام دادم خیلی کم خون اومد خانمه میگفت غلظت ...

نمیدونم چرا برای دخترمو خیلی کم تیغ زده ؟ برای خودم خیلی بیشتره، برا اون طفلی فقط کبود شد. شما جایی که میخواد حجامت بشه رو قبلش شیو میکنی؟؟؟

سلام عزیزم آره یک شب در میان تا شش ماه به من گفت بادکش کن بعداز اون دوروز در میان

عکس جای حجامت رو میزارم، نظرتو بگو در مقایسه با جای حجامت گل دخترت

https://uupload.ir/files/1h2v_whatsapp_image_2021-04-26_at_9.29.36_am.jpeg

https://uupload.ir/files/a14f_whatsapp_image_2021-04-26_at_9.28.48_am.jpeg

من که میگم علت کبودی بیش از حد بخاطر اینکه تیغ نزده خون مرده شد، توی عکس زردی روی زخم هم بخاطر ترکیب عسل و زردچوبه ای هست که گذاشت روی جای حجامت، عکس قبل از رفتن به حمامه

دریا جونم چقده سخته بادکش کردن، چه خوب کاری تو خونه بادکش رو انجام میدی، فکرشو بکن یه روز در میون بخ ...

نه اصلا سخت نیست عزیزم آره خود مرکز حجامت بهم یاد داد شمام بپرس بهت یاد میدن اونوقت میبینی چقد آسونه 

نمیدونم چرا برای دخترمو خیلی کم تیغ زده ؟ برای خودم خیلی بیشتره، برا اون طفلی فقط کبود شد. شما جایی ...

برای بچه ها رو کمتر تیع میزنن بخصوص که دختر شمام بار اولش بوده گفتن زیاد اذیت نشه نه شیو نمیکنم آخه بین دو کتف که زیاد مو نداره 

برای بچه ها رو کمتر تیع میزنن بخصوص که دختر شمام بار اولش بوده گفتن زیاد اذیت نشه نه شیو نمیکنم آخه ...

پس به نظر شما هم طبیعی بوده اینقده کم تیغ خورده، حالا برم ببینم بادکشو یادم میدن حضوری؟ اینقده دندون گرد هستن که میترسم بگن بیا پیش خودمون انجام بده

پس به نظر شما هم طبیعی بوده اینقده کم تیغ خورده، حالا برم ببینم بادکشو یادم میدن حضوری؟ اینقده دندون ...

آره عزیزم نگران نباش نه بگو بهت یاد بدن بگو نمیتونم یه روز درمیان بیام 

راستی کجا رفتید برای حجامت 

به حجامت فکر کردی برای افزایش قد ، چیزی شنیدین؟

انقد این بچه ترسو ک اصلا فکرش نکردم با گریه و داد و بیداد و جایزه و کادو و جشن و هزار دردسر ازمایش خون ساده گرفت حجامت ک دیگه عنرا راضی بشه ‌..موندم ۳ ماه دیگه جطور دوباره چکاب ازش بگیرم 

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان
دور از جون عزیزم  خدا نکنه آمپول چی بده دکتر عزیزم چی شده؟

ممنون عزیزم... علامت بلوغ زود ب زود داره خودش نشون میده تو ۶ ماه یهو شروع شد  اول موهاش چرب شد جوش ریز ریز میزد و پرخاشگری الانم حاله قهوه ای سینه ش برامده و سفت شده هرچی دکتر فوق تخصص هم بود بردم میگن باید صبر کنی تا ۴ ماه ..اگ باز پیشرفت کرد امپول ک جلو بلوغ بگیره اگ روند کند تر شد فقط سالانه چند بار چک بشه ولی خودم میفهمم داره بدتر میشه مجبورم ۳ ماه دیگه هم صبر کنم خیلی حرص ش میخورم ...انقد لاغر ک استخوان دنده ش معلوم اخه بلوع زودرس دیگه کجا دلم بزارم

بی دردا خوابیدن نامردا خوابیدن اما تو بیداری خوزستان خوزستان خوزستان

دغدغه این روزام شده افزایش قد دیگه دارم افسرده میشم 

۱۵ سالمه قدم ۱۵۰ یا ۱۵۱ ورزش میکنم حجامتم شروع کردم امیدوارم جواب بگیرم ..من به ۱۶۰ برسم راضیم واقعا..و اینکه دخترتون یکسال دیگه پشیمون میشه و به فکر افزایش قد میوفته که دیگه دیره ..منم اگه یک یا دوسال زودتر شروع کرده بودم الان حتما نتیجا گرفته بودم ..دعا کنین بلند بشم 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
بله به تازگی

نگران نباشین دختر شما هنوز وقت داره حتی ممکنه تا ۱۶۵ برسه اما با پیگیری و تغذیه درست و ورزش مداوم و خواب کافی و مهمتر از همه انجام دادن جلسات حجامت .چون تازه به بلوغ میرسه قدش بلند میشه الانم کوتاه نیست ..متاسفانه من خیلی دیر به فکر افتادم زودم به سن بلوغ رسیدم معلوم نیست چقدر جواب بگیرم ..فعلا که خیلی وقته رشدی نداشتم

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!