من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آب خوردن دیگه چیه، همششش باید بگم آب خوردی، آب هم بدم دستش یه ساعت لیوان تو دستش میمونه، خواااب اینق ...
تنها کسی که درکت میکنه من بدبختم که پدرم درومد
منم دلم میخاد بشینم زار بزنم تف به این شانس من هیچ کس اندازه من به بچه نمیرسه افسردگی گرفتم کلا بخدا موهای سرم روز به روز داره سفید تر میشه آخه من چه گناهی کردم خدا
عزیزم، پس همدیگه رو خوب درک میکنیم، فقط دختر شما چند سالشه و قدش چقدره؟ ساعت خواب رو رعایت میکنه، ور ...
دختر من ۲ماه دیگه ۱۴ سالش میشه قدشم ۱۵۳
ساعت خوابو اصلا تا وقتی خودم دیگه صدام دربیاد
ورزشم اصلا از وقتیم کرونا اومد درساشون مجازی شده بدتر فقط میشینه یه گوشه الان قصد کردم براش برنامه بریزم به زورم شده ورزش کنه جدای از قد برای سلامتیشم بده
دختر من ۲ماه دیگه ۱۴ سالش میشه قدشم ۱۵۳ ساعت خوابو اصلا تا وقتی خودم دیگه صدام دربیاد ورزشم اصلا ا ...
دیروز نزدیک خونه یه مرکز حجامت پیدا کردم، گفت حجامت جلسه 50 هزار تومن، شما خاطرتون هست هزینه حجامت چقدر میدادید؟ بعد گفتم برا دخترم برا افزایش قد، گفت اگه برا خودتون بود همین الان انجام میدادیم، اما برا بچه ها حتما باید دکتر ببینه، وقت دکترمون هم پره بعد از تعطیلات 4شنبه 18 فروردین بیا !!! خیلی دوست دارم لااقل یه ویزیت ببرم ، شاید اگه بشه برم یه مرکز دیگه،
خیلی سرم شلوغه ، حداقل تا 4 سرکارم برم خونه حدودای 6 تا یه چیزی بزارم برا شام و فردا ناهارو ، جمع کنم ، زود بیهوش میشم، بنظرم تا الان هم دیر شده برا حجامت