2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269160 بازدید | 1595 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خواستم ببینم تو این مدت که دخترتون پیش دکتر توکلی بردین نتیجه داده؟ چقد قدش بلند شده؟

سلام، عزیزم هرچی که اتفاق افتاده همونایی بوده که قبلا نوشتم، دخترم تو سن رشد بود که رفتیم پیشش، باتوجه به قد خودم و پدرش انتظار قد 160 رو دارم که هنوز نشده ، دیگه هم پیش توکلی نمیرم، میخوام برم حجامت ، بنظرم وقتش فصل بهار هست

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

تو سایتهای مختلف در مورد حجامت خوندم، اما نمیدونم بهترین ، تمیزترین، مرکز حجامت تو تهران ، مخصوصا برای بچه هایی که میترسن از حجامت کجاست؟

عزیزم من بجنوردم خراسان شمالی

دخترتون چند سالشه؟ چند بار تا الان حجامت کردید؟ و کجاها رو برای قد حجامت میکنن

دخترتون چند سالشه؟ چند بار تا الان حجامت کردید؟ و کجاها رو برای قد حجامت میکنن

دخترم ۱۰ سال و ۹ ماهشه

۳ ماه پریود شده اون موقع ۱۴۳ بود

از اون موقع تا الان خداروشکر ۳ سانت رشد کرده شده ۱۴۶

به امید خدا تمام تلاشمونو میکنیم که تا ۱۶۰ بره خودش ایمان داره که میرسه

۳ بار پشت گوش انجام دادیم

یه بار عام یا همون کتف

یه بار هم کمر

ففط ساقین مونده که بیشترین رشد میگن بعد از ساقینه

۲۶ اسفند هم امسال روز مخصوص حجامته که میخوام دوباره برای عام ببرمش

دخترم ۱۰ سال و ۹ ماهشه ۳ ماه پریود شده اون موقع ۱۴۳ بود از اون موقع تا الان خداروشکر ۳ سانت رشد کر ...

اوه چه اطلاعات خوبی دادی آدلا جان، من فکر میکردم بهار فصل حجامته، پس حواسم به اسفند باشه، از خوب سنی حجامت رو شروع  کردی، دخترم الان 14 سالشه، منم میرم که 160 رو داشته باشم

اوه چه اطلاعات خوبی دادی آدلا جان، من فکر میکردم بهار فصل حجامته، پس حواسم به اسفند باشه، از خوب سنی ...

خواهش میکنم

از گوگل تقویم حجامت سرچ کنین،همه رو توضیح داده

آره خداروشکر از چند روز پیش یه سانت دیگه هم بلند شده

با اینکه دکتر گفته بود تا آخری که صفحات رشدش بسته بشه کلاً ۵ سانت دیگه رشد میکنه

تو همین سه چهار ماه ۴ سانت رشد کرده خداروشکر

پس واقعاً این دکترا هیچی حالیشون نیست و همش دست خداست

در ضمن دخترم یه ورزش هست از گوگل سرچ کردم اونم انجام میده،و کلی چیزایی خوردنی و تغذیه

سلام بچه ها  میخاستم بپرسم دکتر اسماعیلی دکتر خوبی هستن؟یعنی نتیجه میده؟ چون من هیفده سالمه و ...

سلام، من نظراتم رو کامل توضیح دادم، باید وقت بزاری پستهای منو بخونی، نمیتونم تو یه خط بگم بد بوده یا خوب بوده، چون دخترم تو سن رشد هستن

سلام، من نظراتم رو کامل توضیح دادم، باید وقت بزاری پستهای منو بخونی، نمیتونم تو یه خط بگم بد بوده یا ...

مرسی گلم خوندمشون 

ولی خیلیا ازش تعریف میکنن 

چنددقیقه پیش زنگ زدم نوبت بگیرم گفت که باید یه میلیون همراهتون باشه 

واسه پنچ شنبه هم نوبت داد

میترسم یه عالمه خرج کنم ولی تاثیر نداشته باشه