2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269136 بازدید | 1595 پست
خخخخخح خدایا از دست این بچه ها  عزیزم ببخش دیر جواب دادم چند وقته  نمیتونم بیام سایت  ...

آره گلم با وجود اینکه پیشنهاد ساده و بی ضرری به نظر میاد، اما از بس نگاه انگشتاش میکنه میگه این کجه، ایه درازه ، از ترسم اصلا اصرار نکردم، اما چون رشد قدیش برام خیلی مهمه، دلم میسوزه کارای ساده رو انجام نمیده و جدی نمیگیره، حتی نرمشهایی که دکترش داده، به موقع خوابیدن، قرص چیه؟ نمیخوره ، میگه فقط زینک شو میخورم، راحت میره پایین، قرص کلسیم و ال آرژنین رو نمیخوره میگه بزرگن!!! تا اگه بخوره با قندشکن 7 یا 8 قسمتشون میکنه، دریا جان سوالم در مورد جوانه گندم رو بنظرم ندیدید، میشه بگی میخری یا خودت درست میکنی؟ و نحوه استفادش چجوریه؟ خام یا همراه غذا یا سالاد؟؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

خوب درکت میکنم، دقیقا همین حس رو دارم خود من هم، متاسفانه شاید دقیق نتونم بگم از بعد از پریودش چقدر رشد کرده، شاید 3 سانت، قبلا هم گفتم تایم خواب که مورد تاکید همه دکترا هست رو رعایت نمیکنه، و سایر کارها رو 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

میدونم حرف زدن خیلی راحتتر از عمل کردنه، شاید به شما بگم اینقدر نگران نباش در صورتی که خودم هم هر بار تو خونه راه میرم ، بهش میگم مامان بیا جلو آینه واستیم ببینم فرق کردی، قدشو با قد خودم مقایسه میکنم، ولی باور کن استرس زیادی ضرر داره، ، بیایم تلاشمون رو بکنیم و بعدش دیگه بسپریم به خدا و ذهنمون رو آزاد بزاریم، نکنه خدای ناکرده نتیجه معکوس بده 

توی سن بسیار خوبی شروع کردی، داروی تقویتی و مکمل چی میدید شما؟ وزنش چطوره؟

عزیزم خیلییی دلم گرفت از توصیف استرست..منم مادرم حالتو کاملا میفهمم خانمی حجامت ببر دختر گلت رو...ب ...

داروهای پیشنهادی شما عالی هستن، دکتر به دختر منم همینارو داده، شما هم احتمالا دنبال رشد قدی بودید که این اطلاعات رو به دست آوردید؟ فقط سری دوم به دخترم فولیک اسید داد، بنظرم اشتهاشو بهتر کرد و خیلی خوب بود، نمیدونم برای پکیج سومش دوباره برم پیش این دکتر اسماعیل توکلی یا نه، هزینش خیلی بالاست ، اما بنظرم داروهای تقویتیش خوب بوده، هرچند ال آرژنینها خیلی باقی مونده، راستش دلسرد میشم وقتی میبینم وقت میزارم هزینه زیاد پرداخت میکنم، اما رعایت نمیشه

عزیزم این چندبار حجامت بردی چقدر قد کشید؟ حجامت ساق پا و پشت گوش هم انجام دادی برای دختر گلت

شما مرکز حجامت خوب سراغ دارید؟

بنظر میاد حجامت خیلی توصیه شده، من که نتونستم راضیش کنم حجامت کنه، پدرش عادت داره ها اما این عمرا قبول نمیکنه، برادرزادم خیلی از دخترم کوچیکتره ، رفته اما ...... حتما حجامت رو هم تو برنامه میزارم ، امیدوارم موفق بشم ببرمش، راستی آخه تو کرونا؟؟؟؟ ارزش داره؟

ممنونم عزیزدلم که نظر دادی و درک میکنین🙏❤ حجامت رو سه دوره به فاصله هر سه هفته بردم،هنوز ۳ مرتبه د ...

حجامت درد نداره؟ 

کسی می دونه که بچه ها موقع حجامت اذیت نمیشن  ؟ چند دقیقه طول میکشه؟ طولانیه؟  جاش نمیمونه؟

پسر من ۶ سالشه بردشم حجامت یکم اذیت شد ولی فقط یکم...یعنی یه کوچولو گریه کرد اون لحظه ای که تیغ میزنه بعدش دیگه نه..

راستی شما ال ارژتین رو به صورت قرص میدی یا شربت ؟چه مارکی هست؟

خدای مهربونم دوستت دارم
خوب درکت میکنم، دقیقا همین حس رو دارم خود من هم، متاسفانه شاید دقیق نتونم بگم از بعد از پریودش چقدر ...

واقعاً سخته تا کسی اون شرایطتو نداشته باشه درک نمیکنه که چی میگیم

قد دختر شما خیلی خوبه ماشاءالله 

به امید خدا ۱۰ سانت دیگه هم رشد میکنه🤲

میدونم حرف زدن خیلی راحتتر از عمل کردنه، شاید به شما بگم اینقدر نگران نباش در صورتی که خودم هم هر با ...

منم کارم همینه همش،مدام بهش نگاه میکنم و تو ذهنم قدشو اندازه میگیرم که فرق کرده یا نه😁

منم سپردم به خدا ، با تمام وجود هر روز ازش میخوام که هر کس این مشکل و نگرانی داره خدا خودش کمک کنه و منم یاری بده تا خیالم از بابت قد دخترم راحت بشه

توی سن بسیار خوبی شروع کردی، داروی تقویتی و مکمل چی میدید شما؟ وزنش چطوره؟

الان دو سال مرتب داروی ها مختلف امتحان میکنه دکتر

ولی در حال حاضر ،ال آرژنین و ویتامین دی،یه کپسولایی هست به نام مگا امگا،و یه قرص دیگه هست فک کنم اسمش اُستکونون هست 

وزنش ۴۰ کیلوئه