2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269215 بازدید | 1596 پست
عزیزم بیخودی خودتو سرزنش نکن، والا من که از اول تو مطب دکترای مختلف بودم، هم اتفاق خاصی نیافتاد، شما ...

سلام عزیزم شما چیکار کردید برای دخترت   من اعصابم خورده دختر من ده سال ونیمشه 126 قدش و20 کیلو وزنش،، عکس مچ دستش 7سال و10 ماه وآزمایش هورمون رشد هم براش انجام دادن هورمون رشد نداره یا خیلی کم ترشح میشه 

دکتر براش آمپول سینا تروپین نوشته شبی 12 کلیک،، میترسم بزنم براش عوارض داشته باشه در بزرگسالی از ی طرفم میترسم تزریق نکنیم کوتاه بمونه 

البته امروز ده روزه ک براش شروع کردم ولی از عوارضش میترسم عذاب وجدان دارم،، موقع زدن دردش می گیره 

خیلی لاغره 

کلسیم استئوکر وال آرژنین 1000 ووینامین دث1000 وامگا 3 ده روزه براش شروع کردم 

درضمن نشونه بلوغ سینه وزیر بغل اصلا نداره صافه ولی جای حساس موهای کوکی دراومده حالا دقت نکردم از قبل بوده البته یکسال پیشم داشت،، خدا کنه نشونه بلوغ نبوده باشه 

فقط همینو داره نمیدونم دیگه،،نشونه بلوغ باشه یا نه 

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 
والا عزیزم فک نکنم دکتر راضی باشه ولی خب شیر حتما بخوره و پودر جوانه گندم تو‌ شیر حل کنه بخوره و … ب ...

وااااااااااااا😑😑😑😑

کاربرقدیمی 96هستم اونم دارم 😚هرجا زندگی واست  خیلی سخت گذشت فقط با خودت بگو  :این نیز بگذرد...... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا عزیزم فک نکنم دکتر راضی باشه ولی خب شیر حتما بخوره و پودر جوانه گندم تو‌ شیر حل کنه بخوره و … ب ...

میخوام راضی نباشه همچین دکتری،، شمام معلومه بشدت حسودی

میخوام راضی نباشه همچین دکتری،، شمام معلومه بشدت حسودی

اگه وقت بزاری ، متوجه میشی که بعدا اومده تجربش رو گفته

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
سلام عزیزم شما چیکار کردید برای دخترت   من اعصابم خورده دختر من ده سال ونیمشه 126 قدش و20 کیلو ...

من هر کاری کردم تو صفحات مختلف توضیح دادم. الان جزییاتش یادم نیست، تلاشتو بکن و بعد توکل کن به خدا، ما هم یه وظیفه ای داریم، معجزه نمیتونیم بکنیم، قد خودتون و همسرتون چقدره؟

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
کاش افرادی که آمپول هورمون رشد نزدند و قبلا تو این تایپیک بودند و الان دخترهاشون سنشون بالاتر رفته م ...

دختر من از حدود ۱۵۱ با وزن ۳۶ شده حدود ۱۶۲ تا ۱۶۳ با وزن ۴۵.خیلی خیلی تلاش کردم  .اما اینکه آمپول بزنید یا نه واقعا خود دکترها هم نمیتونند تشخیص بدن. یک خانمی بودند در مطب دکتر سیاری فرد میگفتند دخترشون آمپول جلوگیری از بلوغ زده همراه با هرمون رشد و وقتی متوقف کردند آمپول ها رو  در ۱۲ سالگی ۱۵۳ بوده ولی الان ۱۷۰.ولی مواردی هم دیدم که با همون شرایط مشابه ۱۵۶ شدند.به ژن هم بستگی داره.به هر حال من متاسفانه یا خوشبختانه به توصیه ی پزشک هرمونی استفاده نکردم.ولی تا زمانی که ورزش میکرد و خوراک را رعایت میکرد رشد کرد از وقتی درگیر مدرسه و برنامه های سنگین تحصیلی شد رشد متوقف شد.حتما اپلیکیشن قرمز رنگ افزایش قد را نصب کنید و به طور جد انجام بده حرکات رو،بارفیکس دوچرخه سواری شنا و پرش هم کنارش باشه.من کسانی را میشناسم که بعد از بلوغ تا ۱۵ سانت رشد کردند البته ژنشون بلند بوده.ولی به هر حال بدون خستگی تلاش کنید.دخترم الان از خودم کوتاه تره من ۱۶۵ هستم.آرزومه همقد خودم بشه.بدم میاد بچه کوتاهتر از والدین بشه.دعا کنید براش

دختر من از حدود ۱۵۱ با وزن ۳۶ شده حدود ۱۶۲ تا ۱۶۳ با وزن ۴۵.خیلی خیلی تلاش کردم  .اما اینکه آمپ ...

انشالله نتیجه میگیریم توکل بر خدا 

منم روز و شب ندارم نمیدونم چیکار کنم 

تو خونه راه میرم همش دارم با خودم حرف میزنم 

اینقدر بد هورمون رشد میگن جرات نکردم تزریق کنم

انشالله نتیجه میگیریم توکل بر خدا  منم روز و شب ندارم نمیدونم چیکار کنم  تو خونه راه میر ...

چند سانت بعد از بلوغش اضافه کرده و چند وقته بالغ شده؟

اگر آزمایش هرمون رشد بدید و هرمون رشدش کم باشه اتفاقی نمیفته،اگر هرمون رشد طبیعی بدن خوب باشه و باز تزریق کنید موجب عوارض میشه.

تلاش کنید واقعا رعایت موارد موثره.دختر من صفحاتش بازه ولی  چون توی مدارس به هیچ عنوان نمیشد کنترل کرد متوقف شد الان تابستان دوباره شروع میکنیم.این ورزشهای کششی اپلیکیشن قرمز رنگ را سرسری نگیرید هر دو ماه که دخترم پشت سر هم و منظم انجام داد افزایش قد داشت.تغذیش رو خیلی برسید.یک روز درمیان آب هویج ،دو بار در هفته ماهی ،سه بار گوشت قرمز، نخود پخته، گندم پخته آبگوشت نخود، شیر بادام، آجیل، فرنی چهار مغز دو بار در هفته،توپک خرما با بادام پوست گرفته، سنستول زینک رو بهش بدید و نگذارید یبوست داشته باشه.

چند سانت بعد از بلوغش اضافه کرده و چند وقته بالغ شده؟ اگر آزمایش هرمون رشد بدید و هرمون رشدش کم باش ...

ممنون عزیزم  نهایت سعی ام را دارم میکنم 

ولی بازم یک ماه گذشت و هیچ تغییری نکرد اینه که تو دلم خالی میشه 

انشالله نتیجه میگیرم.