2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269014 بازدید | 1595 پست

حالا شما فعلا 100 هزار تومن به حسابم بریزید تا شروع کنم   سیب ناشتا روزی یکی ، موز یه روز درمیون، پسته روزی 6تا، بادوم روزی 8تا ، آب روزی 10 تا 11 تا، عدسی هفته ای دو بار،  آناناس هفته ای یک بار نصف  کنسرو، یا نصف آناناس سیب زمینی روزی یک عدد

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیر روزی دو لیوان، کشک روزی یه قاشق ، خرمای زرد (احتمالا خرما عسلی) روزی دوتا ، تخم بلدرچین روزی یکی یا تخم کبک هفته ای دو تا ، گوجه روزی یکی ، مویز و کشمش روزی 12 تا ، سوپ بلغور جوی دو سر به همراه قلم گوسفند و ماهیچه ، آلواسفناج هفته ای یه بار، کرفس هفته ای یا بار

ماهی میگو هفته ای دوبار ، پودر جوانه گندم روزی یه قاشق، پیاده روی روزی ده دقیقه، نرمش ورزشای کششی، بارفیکس هم که خیلیی مهمه، خواب هم دیگه ساعت 10 بخوابید، تا برای ساعت 11 یه خواب خوب و عمیق باشه

ترشیجات و سرکه ممنونعبجز آبغوره و آبلیمو که ا وکی هست، فلفل تند زنجبیل ، کاهو کلم ممنوع!!! نمیدونم چرا کسی میدونه؟

هیشکی تا حالا مراجعه نداشته؟ من که اگه قد 162 اوکی بشه، میرم جلو دوربینش میگم واقعا کار این دکتره بوده، فعلا که دارم هزینه میکنم و مرتب میرم برا دستگاه 

هیشکی تا حالا مراجعه نداشته؟ من که اگه قد 162 اوکی بشه، میرم جلو دوربینش میگم واقعا کار این دکتره بو ...

عزیزم من 22 سالمه از یک دکتر غدد پرسیدم ایشون گفتن بعد 18 دیگه قد بلند نمیشه این دکتر که میگین راجع به محدودیت سنی نگفتن چیزی که بازم میشه یا نه؟ 

*دلتنگمو دلتنگ نبودی که بدانی چی کشیدم *  *عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چی کشیدم*
عزیزم من 22 سالمه از یک دکتر غدد پرسیدم ایشون گفتن بعد 18 دیگه قد بلند نمیشه این دکتر که میگین راجع ...

ادعا داره بالای 30 سال هم افزایش قد داشتن، اینستا پیداش کن، بعضی ها هم اومدن جلو دوربینش میگن بلند شدن، بزن دکتر توکلی، گمونم اسماعیل توکلی باشه

عزیزم من 22 سالمه از یک دکتر غدد پرسیدم ایشون گفتن بعد 18 دیگه قد بلند نمیشه این دکتر که میگین راجع ...

حالا این رژیمایی که داده رو با ورزشای کششی انجام بده، البته داروهای تقویتی هم میده، ال آرژنین هم میده، بنظرم زیر نظر یه متخصص آزمایش خون بدید و داروهای کلسیم، روی ، آهن، رو با نظر پزشک استفاده کنید

یادم باشه لیست داروها رو خونه نگاه کنم میگم، البته داروها ممکنه بسته به نیاز بدن برای هر فرد جدا باشه، اما غالبش یکیه