2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269323 بازدید | 1596 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ۱۴ سالمه قدم ۱۶۱ خیلی نگرانم همینقدر بمونم قد دختر به پدرش میره بابای من ۱۸۸

قد 161 برای خانوم که خوبه، اونم تو سن 14 سالگی، یعنی حتما بازم رشد خواهی داشت، الهی دخترم 161 بشه قدش  

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد

سلام تاپیک شما رو خوندم و ممنون از اطلاعات مفید و کاربردی شما همین طور وقت و انرژی که صرف این تاپیک کردید. 

لطفاً اگه امکانش هست سوال منو جواب بدید من یه دختر۱۱ ساله دارم الان قدش حدود ۱۴۶ سانت هست و تازه علایم بلوغش شروع شده خیلی نگران رشد قدیش هستم میخواستم بپرسم دختر شما چند سالگی و با چه قدی دوران بلوغ رو شروع کردن 

باز ۱۵۸ خوبه دختر من ۱۵۲هست ۱۲سالشه

برای 12 ساله، خوبه، من 158 رو برای 16 سال گفتم، دیگه آخرای فرصت قد کشیدنه

سلام تاپیک شما رو خوندم و ممنون از اطلاعات مفید و کاربردی شما همین طور وقت و انرژی که صرف این تاپیک ...

باورت میشه جزییات اینکه دقیقا کی بلوغش شروع شد و اونوقت قدش چقدر بود؟ همه اینا تو پرونده دکتر غددش ثبت شده هست، ایکاش میشد پرونده رو بگیرم  

حالا این رژیمایی که داده رو با ورزشای کششی انجام بده، البته داروهای تقویتی هم میده، ال آرژنین هم مید ...

دوست عزیز پست چند وقت پیش شما رو در مورد دکتر اسماعیلی دیدم منم دخترم شش سالشه و برای قد می‌خوام پیش ایشون برم خواهش میکنم بفرمایید که نتیجه گرفتید یا نه
اصلا راضی بودید از ایشون
من خیلی استرس دارم

عزیزم من بیست سالمه قدم ۱۶۳هست بااینکه پدرم ۱۶۷هست قدش مادرمم ۱۶۴هست چون خونواده مادریم بلند هستن قد ...

سلام عزیزم ،قد من و همسرم دقیقا مثل پدر و مادر شماست 

الان دخترم ۱۱ سالشه و ۱۵۰ هست قدش 

شما تا چند سالگی رشد داشتین؟