سلام.۹ سالش بود موهاش چرب شده بود و عرقش بو گرفته بود،اما از ۱۰ سالگی سینه ها کمی تغییر کرد.۱۰.۵ ساله بود بردم دکتر و معاینه کرد گفت هنوز جوانه نزده و با توجه به قد الانش و قد ژنتیکی به هیچ عنوان آمپول نیاز نیست ۶ ماه دیگه بردم باز قبول نکردند آمپول بزنند و متاسفانه در کمال ناباوری من ۱۱ سال و ۱۰ ماه بالغ شد و متاسفانه ۴،۵ ماه قبل از بلوغش درگیر بیماری و فوت یکی از عزیزانم بودم و برخلاف زندگی روزمرمون اصلا نکات تغذیه سالم و خواب رعایت نشد.فست فود و بیسکوییت و کیک کارخانه ای و بستنی پاستوریزه وغذای فریزری و ...همیشه ممنوع بودکه در این دوران متاسفانه به وفور استفاده میشد.طوری که ۵ ماه اخر نزدیک بلوغش فقط ۱.۵ سانت رشد داشت و با قد ۱۵۲ بالغ شد.اما الان آخر تیر ۱ سال میشه که بالغ شده ۸ سانت رشد داشته و شده ۱۶۰.چقدر اشک
ریختم و زجر کشیدم.بدترین روزهای زندگیم بود.امیدوارم حداقل هم قد خودم بشه.من ۱۶۵ هستم.همیشه فکر میکردم بلند میشه.
این روهم بگم من دوسه تا از اطرافیان رو دیدم که دیفرلین و هرمون رشد زدند و ۱۴،۱۵ به بلوغ رسیدند باز نهایت قدشون به ۱۵۵ تا ۱۵۸ رسیده ولی خوب نمیشه تعمیم داد.جایی خوندم خود آمپول دیفرلین باعث کمبود کلسیم و اختلال رشد میشه و بعد از قطع دارو جهشی که در حالت عادی قبل از بلوغ صورت میگیره کمتر میشه ولی یک مقاله ی دیگه خوندم که میگفت آمار نشون داده کسانی که استفاده کردند بلندتر از قد ژنتیکیشون شدند.متاسفانه ادم درهاله ای از ابهام میمونه و مجبوره نظر پزشک معالج رو غلط یا درست بپذیره.