2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269262 بازدید | 1596 پست
ببخشید حجامت ساقین هم انجام داد دخترتون?دختر من راضی نشد به ساقین.لطف میفرمایید عکس قرض ال آرژنین رو ...

اره اخرین حجامتش بود گفت خیلی راحت بوده به نظرم سخت ترین حجامتش ساکرال بود گفت خیلی درد داشته و بعدش هم ضعف داشت همونکه روی کمر میزنن 

بقیه رو گفت راحت بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندسالگی علائم بلوغ شروع شد که دکتر اجازه ی دخالت نداد؟  قد و رشدش خوب بوده؟

سلام.۹ سالش بود موهاش چرب شده بود و عرقش بو گرفته بود،اما از ۱۰ سالگی سینه ها کمی تغییر کرد.۱۰.۵ ساله بود بردم دکتر و معاینه کرد گفت هنوز جوانه نزده و با توجه به قد الانش و قد ژنتیکی به هیچ عنوان آمپول نیاز نیست ۶ ماه دیگه بردم باز قبول نکردند آمپول بزنند و متاسفانه در کمال ناباوری من ۱۱ سال و ۱۰ ماه بالغ شد و متاسفانه ۴،۵ ماه قبل از بلوغش درگیر بیماری  و فوت یکی از عزیزانم بودم و برخلاف زندگی روزمرمون اصلا نکات تغذیه سالم و  خواب رعایت نشد.فست فود و بیسکوییت و کیک کارخانه ای و بستنی پاستوریزه وغذای فریزری و ...همیشه ممنوع بودکه در این دوران متاسفانه به وفور استفاده میشد.طوری که ۵ ماه اخر نزدیک بلوغش فقط ۱.۵ سانت رشد داشت و با قد ۱۵۲ بالغ شد.اما الان آخر تیر ۱ سال میشه که بالغ شده ۸ سانت رشد داشته و شده ۱۶۰.چقدر اشک 

ریختم و زجر کشیدم.بدترین روزهای زندگیم بود.امیدوارم حداقل هم قد خودم بشه.من ۱۶۵ هستم.همیشه فکر میکردم بلند میشه. 

این روهم بگم من دوسه تا از اطرافیان رو دیدم که دیفرلین و هرمون رشد زدند و ۱۴،۱۵ به بلوغ رسیدند باز نهایت قدشون به ۱۵۵ تا ۱۵۸ رسیده ولی خوب نمیشه تعمیم داد.جایی خوندم خود آمپول دیفرلین باعث کمبود کلسیم و اختلال رشد میشه و بعد از قطع دارو جهشی که در حالت عادی قبل از بلوغ صورت میگیره کمتر میشه ولی یک مقاله ی دیگه خوندم که میگفت آمار نشون داده کسانی که استفاده کردند بلندتر از قد ژنتیکیشون شدند.متاسفانه ادم درهاله ای از ابهام میمونه و مجبوره نظر پزشک معالج رو غلط یا درست بپذیره.

حجامت هم خوبه دختر من ۸ سانت تو ۶ ماه قد کشیده حجامت و بادکش هر دوهفته رفته 

بادکش رو  تو خونه انجام میدید؟ چند سالگی پریود شد دخترتون؟

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
منم غدد میبردم تا حالا  از ۶ سالگی  هیچ فایده ای نداشت ولی بادکش و حجامت جواب داد

من خودم تو خونه دو بار بادکش کردم، اما حجامت نمیتونم. حتی بادکش هم نمیدونم جاهای درستی انجام دادم یا نه. میدونم ک نباید روی ستون ففرات انجام بشه

https://mosbatesabz.com/product/bsk-l-arginine-2000-mg-vials-10-pcs/

عزیزم من ال ارژنین ۱۰۰۰ رو گرفتم ۱۲۷۰۰۰ تومن، چطور ۲۰۰۰ رو زده انقد؟ بعد میگن ضرر  داره، نمیدونم. دختر من یه روز ال ارژنین۵۰۰ میندازه یه روز ۱۰۰۰. کسی براش شما تجویز کرده؟ روش درست استفاده ش رو اگر بگید ممنون میشم

چندسالگی علائم بلوغ شروع شد که دکتر اجازه ی دخالت نداد؟  قد و رشدش خوب بوده؟

دختر من ۱۰ سال و ۹ ماهه بود ک پریود شد.همین چند روز قبل. یک سال قبلش هم تحت نظر دکتر بود اصلاااا امپول نداد. هر چقد گفتم. 

بادکش رو  تو خونه انجام میدید؟ چند سالگی پریود شد دخترتون؟

نه تو همون مرکز هر دو هفته کل بدن رو بادکش میکنن 

هنوز دخترم پریود نشده شنیدم بادکش میگن بلوغ رو هم عقب میندازه روی پیشونیش در حال جوش زدن بود که با حجامت فعلا بهتر شده

عزیزم من ال ارژنین ۱۰۰۰ رو گرفتم ۱۲۷۰۰۰ تومن، چطور ۲۰۰۰ رو زده انقد؟ بعد میگن ضرر  داره، نمیدون ...

این قرص نیست کلا ده تا تو هر بسته س 

ده تا مثل آمپوله ولی خوراکیه شبی سه تا میخوره جمعه ها ۴ تا تجویز دکتر غدد بود