2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269014 بازدید | 1595 پست

راستش من پسرم۵سالشه از حالا خییییلی نگران قدشم ازاونجاکه ۴۵صفحه این تایپک روخوندم هم کاملا مشخصه    فامیلای باباش همشون قدشون کوتاهه بخاطر اون همش دغدغه ام شده قدش

تواین تاپیک هم کلی معلومات یادگرفتم که حتما انجام میدم فقط شما باتوجه به اینکه سن پسرم کمه بگین این دارو هابراش زود نیست که؟ 

ویتامین دی

زینک

جنسینگ 

کلسیم

وتونت هم سرچ کردم که حجامت برای بچه های کوچیک هم میشه ولی من انجام نمیدم چون کوچیکه حالا سوالم اینه که میشه فقط از حجامت بادکش واسه افزایش قد استفاده کرد؟ 

تنهايي خيلى باارزشه   چون خالى از آدماى بى ارزشه      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش من پسرم۵سالشه از حالا خییییلی نگران قدشم ازاونجاکه ۴۵صفحه این تایپک روخوندم هم کاملا مشخصه &n ...

سلام عزیزم، خوشحالم مطالب به دردتون خورده، امیدوارم گل پسر شما هم خیلییی خوب قد بکشه و همیشه شادو سلامت باشه، در مورد داروهایی که گفتید بستگی به نظر پزشک داره و دکتر براساس نیاز بدن بهتره تجویز کنه و هیچچ وقت سر خود استفاده نشه، در مورد حجامت، منم شنیدم برای بچه های خیلی کوچیک هم انجام میدن و میگن هیچ ضرری نداره بلکه سود هم داره که من نه سوادشو دارم و نه نظری، اما بادکش احتمالا، باعث خونرسانی بیشتر بشه و گردش خون رو به بعضی نواحی بشتر میکنه، دردی هم نداره ، حداقلش اینه اگه سود نرسونه، بی ضرره، اونم با پزشک طب سنتی مشورت کنید بهتره

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
شماهایی که حجامت کردین درد داشت؟ 

دختر نازک نارنجیه من حجامت دوست نداشت، بخاطر همین اول خودم حجامت کردم بعد اون، تحمل درد تو  افراد مختلف متفاوته، برای من اون موقع که اولش بادکش میکنن، دردم گرفت، اعتراض کردم کمی بادشو کمتر کرد، انگار کسی نیشگون بگیره این مدلی بود برام، بعد هم چند تا تیغ زد که دردش قابل تحمل بود، دفعات بعد که میبردمش حجامت کمتر مقاومت کرد، مخصوصا که کاملا درک میکرد برا چی اومدیم

سرچ کردم افزایش قد یه سایت با ادعای عجیب دیدم افزایش قد با موسیقی میگه تصمینیه البته موسیقی که خود ...

جل الخالق، 200هزار تومن میگیره که قد بلند کنه، اونم تضمینی، اگه بلند نشدی پولو پس میده!!! افزایش قد با موسیقی همون سابلمینال هست که به تازگی زیاد میشنوم (خیلی تحقیق کردم، به هیچ نتیجه ای نرسیدم)و هیچ وقت به دخترم ندادم که  گوش کنه، بعضی گروههای تلگرامی رایگان میشه دانلود کرد شاید تو نت هم سرچ بزنیم بشه پیدا کرد، نمیدونم چقدر صحت داره، حتی میگن میشه پوست صورتو با بعضی آهنگا خوب کرد، رنگ چشم عوض کرد!!!! بعید میدونم واقعی باشه، البته تلقینه دیگه شاید خود فرد باورش بشه، نمیدونم

تحقیق بیشتر کردم، سابلیمینال افزایش قد اگه اگه از جای معتبر باشه اونم فقط برای زیر ۱۸سال تاثیر گذاره و میزان اثر گذاریش به این صورته که کمک میکنه فرد به قد ژنتیکی خودش برسه و اثرات نامطلوب محیط و استرس ها رو کم میکنه و اصصصلا روی اندازه چشم و بینی و رنگ پوست بی تاثیره، حتی یه دکتر جایزه ۱۰۰میلیونی گذاشته اگه کسی ثابت کنه با سابلیمینال این تغییرات رو انجام داده

سلامم ممنون بابت اشتراک تجربیات،تا آخر رو خوندم،دختر من یازده سال و پنج ماهشه

کلاس پنجمه،قد الانش ۱۵۹

وقتی ده سال و هفت ماهش بود یکبار پریود شد قدش اون‌زمان ۱۵۱

دیگه نشده تا الان،

همون زمان بردم متخصص غدد،آزامایش و عکس از مچ دست دادیم و دارو شروع کرد،ال ارژنین هزار یک روز در میون،

قرص زینک کلسیم‌ روی یک روز در میون،

خوابش تنظیم بود خداروشکر و قطعا قبل یازده میخوابه,روزی دوبار هر دفعه ۲۰۰ دفعه میپره,روزی سه بار هر بار سه ست یک دقیقه آویزون میشه از میله،تحرکش زیاده و ورزش میکنه با پیاده روی،شیر و لبنیات مصرف میکنه،رژیم غذاییش رو به شدت رعایت میکنه.الان نه ماه گذشته از پریود اول و دیگه هم نشده اما با همین کارا و زحمت خودش الان قدش ۱۵۹ شده

قد خودم ۱۶۷

پدرش ۱۷۲

قد مورد انتظار براش ۱۶۲_۱۶۳

این نه ماه با ورزش و دارو و تنظیم خواب این نتیجه رو گرفتیم،

الان براش پودر سنجد و میکس جوانه و قووتو و میکس چهار مغز و مویز و‌پنج شیره سفارش دادم شش ماه این روش رو انجام بدم در کنار دارو و تحرکش،

امیدوارم با سه چهار سانت رشد به اون قد مورد انتظار برسه،

وزنشم یادم رفت بگمنه ماه پیش در اولین پریود با قد ۱۵۱ وزنش ۳۸

الان قد ۱۵۹ وزن ۴۵

دکتر غدد تهران بردم فهیمه سهیلی پور،گفت چرا دیر آوردی باید قبلش میاوردی الان پریود شده دیگه نهایت دو سه سانت رشد کنه چه بی خیال بودی،نا امید شدم بعد برم‌مشهد دکتر سمیه هاشمیان گفت قطعابه صد و شصت میرسه و دارو داد و توصیه غذایی و ورزشی و‌خواب منظم،خدا خیرش بده

چندتا نکته رو انجام‌دادم گفتم‌بگم شاید به درد کسی بخوره،اول دمنوش بابونه دو ساعت قبل خواب باعث بهبود خواب و افزایش تایم خواب عمیق میشه،دوم شام‌ سه ساعت قبل خواب و بعدش چیزی نخورن چون‌شکم پر خوابید باعث ترشح انسولین میشه و وقتی انسولین ترشح بشه هورمون رشد ترشح نمیشه،وقتی قراره یازده بخوابه،هشت شب شام‌بخوره،قند و شکر و نمک رو‌ به حداقل برسونن،و آخر هم یک اپلیکیش افزایش قد بود دخترم دانلود کرده بود و با اون ورزش کششی انجام میداد،یک چیز دیگه هم یادم اومد شیر غیر لبنی مثل شیر بادام و شیر فندق و شیر جو دوسر میخوره،شرکت کاله داره این شیرها رو

سلامم ممنون بابت اشتراک تجربیات،تا آخر رو خوندم،دختر من یازده سال و پنج ماهشه کلاس پنجمه،قد الانش ۱ ...

خیلی عاالی ممنون از اینکه تجربیاتت رو با جزییات و دقیق اینجا گفتی، امیدوارم کسانی که دنبال راههای افزایش قد هستن ، استفاده کنند-راستی منم پیش فهیمه سهیلی پور بردمش، اون موقع به منم گفت دیر آوردی-دیگه بهش نگفتم سالیان سال زیر نظر دکتر دیگه ای بوده-بازم ممنون بابت نکات خوبی که گفتی، خداروشکر شما به مراتب تو شرایط بهتری هستی، کلاس پنجم با قد159 خیلی خوبه، انشاءالله به اون چیزی که میخواید میرسه، شادو سلامت باشید  

خیلی عاالی ممنون از اینکه تجربیاتت رو با جزییات و دقیق اینجا گفتی، امیدوارم کسانی که دنبال راههای اف ...

سلام مرسي از اینهمه تجربیات مفیدت که اینجا گذاشتی منم دخترم متولد ۸۸ هست   از ۵ سالگی بردم پیش شاداب صالحپور چون خیلی کوچولو و لاغر بود اونم هی الکی سالی دوبار چکاپ میکرد میگفت خوبه یه سری مکمل میداد تا پارسال که بردم گفت چرا هی میاریش یه ال آرژنین هزار داد گفت برو سال بعد بیا نمیخاد زود زود بیای اینم به خودت میره من ۱۵۸ هستم فهمیدم سرکاریم الکی تا حالا رفتیم خب نکبت منو اینهمه سال معطل کردی میگی دیگه رشد نمیکنه حدود خودت میشه من زود بردم که یه کاری بکنه خب 

یدفعه دیدم سینه هاش جوونه زده ..داشتم دق میکردم دکتر طب اسلامی بردم یه دکتر غدد دیگه بردم فعلا روشهای اونارو کجدارو مریز پیش میریم ...دکتر غدد که رفتیم قدش ۱۴۶ بود حدود سه ماه پیش.... چندروز قبل  قد گرفتم چیزی نمونده به ۱۵۰ برسه 

خیلی عاالی ممنون از اینکه تجربیاتت رو با جزییات و دقیق اینجا گفتی، امیدوارم کسانی که دنبال راههای اف ...

مهمترین چیز تو رشد قد حرکات کششی بارفیکس و پریدن و یه چیزی که رو دختر من سریع جواب داده تلاش و  باز کردن ۱۸۰ پاهاشه 

سلام مرسي از اینهمه تجربیات مفیدت که اینجا گذاشتی منم دخترم متولد ۸۸ هست   از ۵ سالگی بردم پیش ...

ساینا جان خوشحالم مطالب رو خوندی و براتون مفید بوده، جالبه هرکی اسم یه دکترو رو میگه منم پیش اون رفتم، یادمه یه دکتر غدد سمت گیشا رفتم، مطبش خیلی شلوغ بود و اگه اشتباه نکنم یه دکتر قبل از دکتر اصلی ویزیت میکرد قدو وزن میگرفت و .... اما اسم دکتر اصلا یادم نبود، فقط قبلش تحقیق کرده بودم و جز دکترایی بود که تعریفشو میکردن، الان که شما گفتی شاداب صالح پور، یادم افتاد که به احتمال خیلیی زیاد همین دکتر بود که منم پیشش رفتم، اما خوشم نیومد و دیگه ادامه ندادم ،و فقط پیش علی ربانی میبردم که اونم کاری نکرد و آخرش گفت ژنتیک مهمه و به 160 نمیرسه  

ساینا جان خوشحالم مطالب رو خوندی و براتون مفید بوده، جالبه هرکی اسم یه دکترو رو میگه منم پیش اون رفت ...

خوب ما خودمون میدونیم بچه ریزه یا خودم ۱۵۸ هستم وقتی دکتر میبرم میخام بلندتر بشه الکی مریض نیستم پول خرج کنیم و هی بریم دکتر ... دکتر غدد جدید گفت دیر اوردی نزدیک بلوغه نمیشه به تاخیر انداخت هورمون هم دیگه نمیشه زد فقط با ورزش و دارو ...تغذیه هم زیاد گفت تاثیر نداره