2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269000 بازدید | 1595 پست
ممنون😢

تاری جان راستی الان یادم اومد در جواب اینکه گفته بودی ایکاش دوسال قبلتر اقدام میکردی و افسوس میخوردی، بگم که من تقریبا از 9 یا ده سالگی مرتب دکتر میبردم، این چند سال اخیر که تحت نظر علی ربانی بود، هیچچچ اتفاقی نیافتاد و کاری نکرد، آخرین بار که رفتم پیشش گفت دخترت هم قد خودت نمیشه، نهایت152 یا 153، بعد هم گفت دوباره ماه بعد بیا که دیگه هیچچ وقت نرفتم

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
تاری جان راستی الان یادم اومد در جواب اینکه گفته بودی ایکاش دوسال قبلتر اقدام میکردی و افسوس میخوردی ...

واااا پس اینهمه الکی خرج دکتر میکردین؟..من خیلیارو دیدم رفتن دکتر قدشون بلندتر شده ..برای حجامت حداقل دوسال پیش باز جواب میداد .الان داداش من ۲ سانت بلندتر شده 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاری جان راستی الان یادم اومد در جواب اینکه گفته بودی ایکاش دوسال قبلتر اقدام میکردی و افسوس میخوردی ...

خب الانم بیشتر از اون چیزی شده که دکترا میگفتن هنوزم بلند میشه حتما 

Army💜ﺑﺎﺩﺑﺎﺩﮎ ﺗﻨﻬﺎ ﻫﻤﺎﻥ ﻗﺪﺭ ﺍﺯ ﺁﺳﻤﺎﻥ ﺳﻬﻢ ﻣﯿﺒﺮﺩﮐﻪ ﻧﺨﺶ ﺑﻪ ﺍﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﺩﻫﺪﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﯿﺎﻝ ﺩﺭ ﺯﻣﯿﻦ ﻧﺒﻮﺩﻥ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﮑﻨﺪﻧﮕﺬﺍﺭ ﻫﯿﭻ ﻧﺨﯽ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻭﺻﻞ ﺑﺎﺷﺪﻧﺦ ﻫﺎ ﺗﻨﻬﺎ ﻻﯾﻖ ﻋﺮﻭﺳﮏ ﻫﺎﯼﺧﯿﻤﻪ ﺷﺐ ﺑﺎﺯﯼ هستند ﻭ ﺑﺲ!
من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

سلام من هم استرس های شما رو دارم .میخواستم سوال کنم دخترتون تو این مدت چقدر قد کشیده؟

من همه تاپیک خوندم عزیزمو مطالب مهم یادداشت کردم ممنون ازتون که تجربیاتتون در اختیار ما گذاشتین می ...

عزیزم من نه سال هورمون رشد زدم عوارض خاصی نداشت خدا رو شکر الان میگم چرا بیشتر نزدم 

راستی بخندی(الهی همیشه بخندی     ) چه مدت طول کشید از 153 بشی 159،؟؟؟؟؟؟؟ سنت هم به نظ ...

رقص باله بنویسیدش یا ژیمناستیک یا یوگا یا پیلاتس 

ورزش های کششی 

اگر تو سن رشد امپول هورمون رشد بزنید 

قبلا نوتروپین میدادن دانمارکی بود 

عزیزم من نه سال هورمون رشد زدم عوارض خاصی نداشت خدا رو شکر الان میگم چرا بیشتر نزدم 

سلام از چندسالگیش آمپول زدین؟

به لطف نی نی یار و نی نی سایتیا کاربریم پرید.ip گوشیم مسدود شده...دیگه باinternet exploreنمیتونم بیام . با chorme میام.همش میپره.با بدبختی تایپ میکنم.غلط املاییام رو عفو کنید😪

سلام. خانما منم یکی از دغدغه هام رشد قد پسرم هست که ۵سال و ۴ماهشه و ۱۰۸تقریبا.خیلی رو تغذیه ش کارمیکنم.حالا یسوال داشتم من چون کرونا اومد و تفریح کم شد برا پسرم ازین ترامپولین های کوچیک گرفتم و خیلللللللی زیاد روش میپره.بنظرتون تاثیرمنفی نداره برای رشد قدش؟و اینکه حجامت و بادکش هم از الان ببرمش و انجام بدم بنظرتون؟

دکترش هورمون نداد، الانم نمیدن دیگه میگن دیره

سلام. خانما منم یکی از دغدغه هام رشد قد پسرم هست که ۵سال و ۴ماهشه و ۱۰۸تقریبا.خیلی رو تغذیه ش کارمیک ...

ترامپولین که خوبه، بپر بپر خیلی توصیه میشه ، حجامتو بادکش هم بستگی به نظر دکتر داره ، شخصا نباید تصمیم گرفت

ترامپولین که خوبه، بپر بپر خیلی توصیه میشه ، حجامتو بادکش هم بستگی به نظر دکتر داره ، شخصا نباید تصم ...

خیلی میترسم بخاطر ترامپولین.همش میگم کاش نمیگرفتم.چون مرتب میپره،میگم شاید فشار بیاره به استخون هاش و فشرده ای چیزی بشن و بدتر باشه..شما اگه رفتی دکتر میتونی اینو بپرسی که ترامپولین برای افزایش قد خوبه یا نه؟ یا تو اینستا بپرسم جواب میده دکترشما؟

بعد از اینکه برنامه مدرسه به ریخت و دیگه مدرسه نرفتن ساعت 12 به زور میخوابن تا 11 یا 12 ظهر هم خوابن ...

سلام چه کردین 

من دخترم متولد قدش ۱۵۳ خیلی ورزش میکنه لبنیات و گوشت و میوه میخوره 

نمیدونم چه کنم   یه خلاصه از کارا و نتیجه هاتون میگین 

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟
سلام. خانما منم یکی از دغدغه هام رشد قد پسرم هست که ۵سال و ۴ماهشه و ۱۰۸تقریبا.خیلی رو تغذیه ش کارمیک ...

پسر منم متولد مرداد نود و پنجه 

قدش همینه 

نمودار قدیشون رو مرزه 

ترامپولینو چند گرفتی 

تا چه وزنی تحمل میکنه

سلام روزگار .. چه میکنی با نامردی مردمان ...من هم ... اگر بگذارند ... دارم خرده های دلم را ... چسب میزنم . راستی این دل ... دل می شود ؟