2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269077 بازدید | 1595 پست
سلام خانمی  من الان چهار ماهه پری میشم ۱۳ ساله و دو ماه دارم  از اون موقع تا حالا ۴ و نی ...

بخند خوشگلم، دختر خوبم، بدو بیا اینجا تجربت رو بگو، کجا رفتی برای طب سنتی و حجامت؟ کجا رو حجامت کردی؟ دکتر چی گفت؟ منتظرت هستیم. الهی که همیشه شادوسلامت باشی و گل لبخند روی لبات

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
بخند خوشگلم، دختر خوبم، بدو بیا اینجا تجربت رو بگو، کجا رفتی برای طب سنتی و حجامت؟ کجا رو حجامت کردی ...

بدو بدو اومدم 

ما کرمان زندگی می‌کنیم پسر داییم یه خانمی رو می‌شناخت که خیلی با حوصله بود ما هم رفتیم همونجا

خانم گفت اول حجامت نقره بعدش عام بعدش پشت گوش و ساکرال و ساقین 

گفت حجامت در کنار این کار هایی که میگم مؤثره  

ولی اگه رعایت کنید از حداقل ۷ سانت به بالا رشد میکنید 

این کار ها رو گفت 

خوردن سه تا الو وسه تا انجیر

خوردن ۵ بادام صبح ها ناشتا 

بارفیکس ۴ بار تا جایی که میتونین باید نگه دارین بعد ۵ ثانیه استراحت دوباره برین 

پودر استخوان ساز و سویق سنجد هر شب 

و شیر رو هم برای قد گفت که یکی صبح و یکی هم شب قبل از خواب که گفت حتما حتما با عسل یا خرما خورده بشه 

و اینکه به قرنیه چشم خواهرم نگاه کرد گفت کم خونی داری بهش گفت جگر زیاد بخوره 

و گفت عذا های بیرونی رو خیلی خیلی کمش کنید 

میان وعده هم هیچوقت بهش بيسکوئيت و اینا ندید 

و گفت به جاش حلوایی که خودتون درست کردید یا ترکیب خرما و گردو و کنجد رو بهش بدید بخوره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدو بدو اومدم  ما کرمان زندگی می‌کنیم پسر داییم یه خانمی رو می‌شناخت که خیلی با حوصله بود ما ه ...

حجامت نقره چیه؟؟

در مورد پودر سنجد که قبلا هم گفتم، دخترم برای مدت طولانی یبوست بدی گرفت، با هزار بدبختی این دکتر اون دکتر بهتر شد، اسمش میاد تنش میلرزه، پودر استخوان ساز چیه؟ از همون عطاری گرفتید، نوشته روش که از چی درست شده؟

بدو بدو اومدم  ما کرمان زندگی می‌کنیم پسر داییم یه خانمی رو می‌شناخت که خیلی با حوصله بود ما ه ...

بجز جیگر ، قرص آهن نداد؟ ایکاش قرص آهن هم تجویز میکرد، آخه آدم چقدر جیگر بخوره که کمبود آهن برطرف بشه

بجز جیگر ، قرص آهن نداد؟ ایکاش قرص آهن هم تجویز میکرد، آخه آدم چقدر جیگر بخوره که کمبود آهن برطرف بش ...

نه نداد 

آخه خواهر من کم خونی ش مختصره 

مثل خودم 

گفت اگه به تغدیه خوب برسین دیگه نیاز به قرص نیست 

نه نداد  آخه خواهر من کم خونی ش مختصره  مثل خودم  گفت اگه به تغدیه خوب برسین دیگه ...

عه که اینطور ، خوب خداروشکر

تویه گودی گردن اونجایی که آخرین مو رشد کرده 

اسمش حجامت نقرست؟؟؟ پس همون حجامته روی یه قسمت از بدن فکر کردم شاید با وسیله نقره ای انجام دادن  

بخندی ممنون تجربیاتت رو گفتی، نتیجه رو هم بعدا بگو ، ببینیم دور هم چه میکنیم

خواهش میکنم عزیز دلم 

حتما 

اما بنظر من ورزش خیلی بهتره فک کنم در جریان هستی من از وقتی که ورزش رو شروع کردم ماهی ۱ سانت حدودا رشد میکنم 

قبلا ۱۵۳ بودم دیروز گرفتم شده بودم ۱۵۹ 

خواهش میکنم عزیز دلم  حتما  اما بنظر من ورزش خیلی بهتره فک کنم در جریان هستی من از وقتی ...

خدارو شکررررر، چقدر خوووب، چشم بد ازت دور باشه الهی، عااالیه، دست راستت رو سر دختر من، ایشالا اونم به 160 برسه