من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
عزیزم اینکه میگه باید امپول بزنیم پریود نشه چن وقت خطرناک نیست؟
با چند تا د کتر مشورت کنید همیشه یعنی من اینجوریم اگه یکی بگه بیا آمپول بزنم براش حتما دوتا دکتر دیگه هم میبرم تا مطمئن بشم ، به هم زدن سیکل طبیعی بدن کار پر ریسکیه بعضی دکترا دست به آمپولشون خوبه، خیلی وجدان ندارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره گلم من بردمش متخصص بعد اینو که گفت دیگه ادامه ندادم چون مادرم نذاشت اخه پریود شدن بنظر خو ...
میگن شیر کاکائو تاثیر خود شیر رو نداره، حتما زیر نظر پزشک از مکمل استفاده کنه ، مواد غذایی الان اون خاصیت لازم رو ندارن، یا بچه ها بد غذان و تنوع لازم رو که بدن باید دریافت کنه تو غذاشون نیست، الان خیلی مهمه که ویتامینهای لازم بهشون برسه و ورزشهای کششی و خواب به موقع
سلام عزیزم پارسال دکتر بهش سویق کامل داد با یه سری داروتقویتی. تو این یه سال پسرم یه کیلو وزن گرفت شکرخدا.البتهوهنوز وزنش کمه. سویق خوب بود ولی زیاد ندادمش تاریخش گذشت انداخت رفت. باید بخرم باز
یه روز اینجا مینویسم ک بالاخره لکنت زبان پسرم خوب خوب شده 💜.....خدای مهربونم شکرت که بعد سه سال لکنت پسرم خوب شد🥰
سلام ببخشید من یه سوال ازتون دارم من 15 سالمه و سال 98 پریود شدم اگه الان برم حجامت تاثیری داره بر ...
سلام گلم، حجامت رو نمیدونم چقدر تأثیر داره، اصلا مسئله به اثبات رسیده ای نیست، اگر امکانش هست انجام بده، ضرر که نداره، اما ورزشهای کششی، خواب به موقع، رژیم غذایی مناسب (تو همین تاپیک نوشتم) و بعضی داروهای مکمل ، خواب شبانه زودهنگام(دیگه برای 10بخوابید) میتونه تأثیر داشته باشه، حداقل 2 یا 3 سانت، خودم عقده ای شدم از بس دیر میخوابیم دوبار گفتم، آخه زمان خواب از اون موردهایی هست که مورد تأیید همه دکترها هست اما کمتر بهش توجه میشه
سلام ببخشید من یه سوال ازتون دارم من 15 سالمه و سال 98 پریود شدم اگه الان برم حجامت تاثیری داره بر ...
خداروشکر 160 هستی، این قد برای خانمها یه قد نسبتا خوب و قابل قبوله، الان برای دخترم آرزوم شده که بشه 160، امیدوارم شما هم بلندتر بشی، باتوجه به سنت به نظرم جا داری و بلندتر میشی انشاءالله