2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269156 بازدید | 1595 پست

سلام خدمت همه عزیزان.بچم پنم ماهسه خیلی نگران قدش هستم.ایا میتونم تو این سن ببرمش حجامت یا زوده؟

نمیتوانی به عقب برگردی وشروع را عوض کنی،از جایی که هستی آغاز کن وپایان را عوض کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر من ۶ سالشه بردشم حجامت یکم اذیت شد ولی فقط یکم...یعنی یه کوچولو گریه کرد اون لحظه ای که تیغ میزن ...

ال آرژنین دختر من ، به صورت قرص هست، اما این خانم 14 ساله، قرص رو با قیچی قند شکن، 14 قسمت میکنه، تقریبا پودر میشه، بعد میخوره، اصلا قرص خوردن بلد نیست، و البته خیلی وقتها هم نمیخوره، اگه کامل خورده بود باید تموم میشد، در صورتیکه به زور جعبش نصف شده

کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
پسر من ۶ سالشه بردشم حجامت یکم اذیت شد ولی فقط یکم...یعنی یه کوچولو گریه کرد اون لحظه ای که تیغ میزن ...

اگه الان بهش بگی دوباره بریم حجامت قبول میکنه؟ میخوام بدونم چه حسی داره؟ دختر من که انجام نداده میترسه از اسمش

چند روزه دارم رو مخ دخترم کار میکنم تا راضی بشه برای حجامت، خیلییی می ترسه، همش میگه درد داره نمیام، اما من حتما راضیش میکنم، هرطور شده میرم، فقط دلم میخواست یه مرکز خوب، مطمئن تمیز و کاربلد پیدا کنم

دقیقا ..ببین عزیزم راستی من دخترمو طب سنتی بردم یه چیز دیگع کع گفتن این بود کع روی انگشتهای دست بجز ...

سلام.ممنون از مطالب مفیدتون.میشه آدرس یا شماره از دکتر طب سنتی که کرج رفتین بدین. منم کرج هستم.

منم کارم همینه همش،مدام بهش نگاه میکنم و تو ذهنم قدشو اندازه میگیرم که فرق کرده یا نه😁 منم سپردم ب ...

عزیزم میای خصوصی من چندتا سوال راجع به افزایش قد دخترخانمتون ازشما دارم مرسی

دوستان چه طوری میشه اینجا باکسی خصوصی چت کرد

بنظرم باید رو نام کاربری فرد مورد نظرت کلیک کنی، صفحه ای که باز میشه دو تا آیتم داره ، دعوت به دوستی و ارسال پیام ، اول باید دعوت به دوستی رو بزنید اگه طرف مقابل قبول کنه شما میتونید با اون فرد صحبت خصوصی داشته باشید