من از کاربرای قدیمیه نی نی سایت هستم که تو قسمت متولدین سال 85، کلی فعال بودم و الان هم با بعضی از مامانای نی نی سایت دورادور در ارتباط هستیم، الان دیگه بچه هامون سال هشتمی هستن، یوزر پسوردم به مشکل برخورد تا الان به خاطر دغدغه خودم که افزایش قدم دخترام هست دوباره عضو شدم
کاربری اولم،عضویت: 1388/01/10-تجربیات افراد از افزایش قد در تاپیکافزایش قد
پسر من ۶ سالشه بردشم حجامت یکم اذیت شد ولی فقط یکم...یعنی یه کوچولو گریه کرد اون لحظه ای که تیغ میزن ...
ال آرژنین دختر من ، به صورت قرص هست، اما این خانم 14 ساله، قرص رو با قیچی قند شکن، 14 قسمت میکنه، تقریبا پودر میشه، بعد میخوره، اصلا قرص خوردن بلد نیست، و البته خیلی وقتها هم نمیخوره، اگه کامل خورده بود باید تموم میشد، در صورتیکه به زور جعبش نصف شده
چند روزه دارم رو مخ دخترم کار میکنم تا راضی بشه برای حجامت، خیلییی می ترسه، همش میگه درد داره نمیام، اما من حتما راضیش میکنم، هرطور شده میرم، فقط دلم میخواست یه مرکز خوب، مطمئن تمیز و کاربلد پیدا کنم
بنظرم باید رو نام کاربری فرد مورد نظرت کلیک کنی، صفحه ای که باز میشه دو تا آیتم داره ، دعوت به دوستی و ارسال پیام ، اول باید دعوت به دوستی رو بزنید اگه طرف مقابل قبول کنه شما میتونید با اون فرد صحبت خصوصی داشته باشید