2777
2789
عنوان

افزایش قد

| مشاهده متن کامل بحث + 269014 بازدید | 1595 پست
هرکس این تاپیک رو‌میخونه لطفا توجه کنهخواهش میکنم نبرید بچه هاتونو دکتر غدد مگه هورمون رشدشون کمه؟با ...

سلام عزیزم ممنون که تجربتون را در اختيار بقیه گذاشتید 

روزی چند بار تو پاهاشون کش میان و هر بار چند دقیقه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام میشه بفرمایید چه دارویی گرفتید از عطاری؟

سلام من هنوز نتيجه نگرفتم هر دارو یا کاری انجام دادم نتیجه گرفتم حتما همین جا میگم این دارو را هم خود عطاری درست کرده هر جا دخترم را میبرم میگن سودای بدنش زیاد هست این دارو هم برای کم کردن سودا هست 

سلام عزیزم ممنون که تجربتون را در اختيار بقیه گذاشتید روزی چند بار تو پاهاشون کش میان و هر بار چند د ...

خواهش میکنم عزیزم

انشاالله که خیلیا ببینن و انجام بدند و نتیجه بگیرند

واسه قدکشیدنم هرچی بیشتر بهتر 

من هربار که بچه هان قد میکشن تا ۲۰میشمارم 

درطول روز هرچی یادمون بیاد انجام میدیم 

فواید شگفت انگیز طناب زدن👌👈افزایش قد👈کاهش استرس👈دفع سموم بدن👈تقویت عضلات👈تقویت قلب و عروق👈اف ...

طناب زدن الکی بابا من کل دوران کودکیم طناب میزدم خدا شاهده روزی ۲۰۰ ۳۰۰ تا چون خیلی دوست داشتم اصلا عاشق طناب زدن بودم کل بچگیم ولی الان قدم‌۱۵۸ به اینا نیست به خواب به موقع و ژنتیک و تغذیه سالم

چهارده سالش هست و یک سال و نه ماه هست پریود شده قدش دش هم 154

من ۱۱ سالگی پریود شدم‌انقدر کوچولو بودم که نگو خیلی کوچولو ولی ۱۵۸ شدم اخرش دختر شما خیلی وقت داره فقط رو تغذیه و خواب و حرکات کششی کار کنید صد درصد بالای ۱۶۰ میشه 

من ۱۱ سالگی پریود شدم‌انقدر کوچولو بودم که نگو خیلی کوچولو ولی ۱۵۸ شدم اخرش دختر شما خیلی وقت داره ف ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون اما دخترم پارسال همین موقع 

ها 153 بود الان یک سال گذشته فقط 1 سانت بلند تر شده 

اگر 157 میشد که دیگه آرزویی نداشتم اون روز مامانم دیدم می‌گفت چقدر داغون شدی چقدر غصه ی این را میخوری 

من تا حالا ندیدم کسی با ورزش قدش بلند شده باشه فقط تو همین سایت دیدم میگن شما کسی را دیدید؟ شمارخودتون هم ورزش کردید یادتون تا چند سالگی افزایش قد داشتید؟ 

ممنون عزیزم از راهنماییتون اما دخترم پارسال همین موقع ها 153 بود الان یک سال گذشته فقط 1 سانت بلند ...

وای نه با ورزش حتما قد میکشه بله من کل بچگی ورزش میکردم خیلی میدوئیدم با اینکه کوچولو بودم طناب خیلی میزدم بعدم خواب و تغذیه خیلی مهم  پسر دوست من خیلی کوچولو بود بالغ که شد فرستادن والیبال عالی بلند شد در حالیکه هم پدر کوتاهه هم مادر این دوران طلایی تغذیه باید پروتئین بالا باشه شیر بخوره اب قلم حتما بخوره اللن بدن دخترتون به یه شک احتیاج داره بشینه یه جا و کاری نکنه خب رشد هم‌نمیکنه دیگه به گلم اب و نور نرسه خب رشد نمیکنه حتما ماهی یه دونه ویتامین دی ۵۰ هزار بهش بدین بهش بگین بعدا خودت غصه میخوری لااقل تلاشتو بکن یعنی اگر بدونید من چقدر کوچولو بودم بعدم زود بالغ شدم اگر میخواستم رشد نکنم الان ۱۵۰ هم‌نبودم 

ممنون عزیزم از راهنماییتون اما دخترم پارسال همین موقع ها 153 بود الان یک سال گذشته فقط 1 سانت بلند ...

من کلاس پنجم بودم  که پریود شدم تا سوم راهنمایی اول دبیرستان رشد کردم بعد از اون دیگه رشد نکردم چون یادمه اومدن قد و وزن گرفتن ۱۵۸ بودم الانم همونم  تازه من اصلا خواب خوبی نداشتم اصلا از شیر متنفر بودم ولی ورزش میکردم خیلی طناب زدنو دوست داشتم یا دویدنو میدونم اگر تغذیه و خوابم هم خوب بود بلندتر میشدم 

به همه مامانا میگم قبل از بلوغ یا حتی در حین بلوغ بچه هاتون بفرستین ورزش والیبال تکواندو بستکبال حتی فوتبال همسر من قد بلندی داره ۱۸۳ برادرش ۱۸۵ این دوتا ورزشکار بودن و قشنگ بلند شدن درحالیکه هم مادرشوهرم هم پدر شوهرم اصلا بلند نیستن شبا خیلی زود میخوابیدن و علاقه زیادی به گوشت و تخم مرغ دارن اصلا همسر من خیلی درشت خب صد درصد اون ورزش و تغذیه خوب و خواب سر شب بهشون‌کمک کرده دیگه در حالیکه دوتا دیگه از برادراش که اصلا ورزش نکردن قدشون ۱۷۵ ۱۷۴ ایناست که بارم خوبن و کوتاه نیستن پس هر سه تا مورد یعنی ورزش و خواب به موقع و تغذیه خوب خیلی موثر اصلا دست کم‌نگیرید اینارو