2777
2789
عنوان

عشق

404 بازدید | 36 پست

دوستان سلام من يه نفر رو خيلي وقته دوست دارم اما نتونستم بهش بگم اونم حداقل يا ميدونه يا شك داره ميخوام بهش ناشناس پي ام بدم به نظرتون چي بگم بهش؟ ميشه لطفا كمكم كنيد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

هیچی نگو بزار خودش اقدام کنه 

راستش اون يه حركتايي زد ولي من چون نميشناسم پسرارو اشتباه كردم فكر ميكردم دارم خوب رفتار ميكنم ولي اينطور نبود حالام ميخوام برم باهاش دوست شم ببينم كسيو دوست داره يا نه البته به صورت ناشناس اخه خيلي دوسش دارم فكرش از ذهنم نميره بيرون 

راستش اون يه حركتايي زد ولي من چون نميشناسم پسرارو اشتباه كردم فكر ميكردم دارم خوب رفتار ميكنم ولي ا ...

تحمل کن شما دخترا چرا این طوری ضعیفید بزار خودش برات بجنگه اون دوست داشته باشه میاد جلو 

رفتاری از خودش نشون داده ، که بفهمی دوست داره؟ ( مثلا هواتو داشته باشه ، باهات شوخی کنه ، همش نگات ...

راستش يه بار بهم پي ام داد سر يه قضيه اي و با اينكه اصلا مقصر نبود معذرت خواهي كرد گاهي وقتا سر كلاس پيشم مينشست پارسال هم اينستا پست ميفرستاد شوخي هم اره يه بار 

تحمل کن شما دخترا چرا این طوری ضعیفید بزار خودش برات بجنگه اون دوست داشته باشه میاد جلو 

ضعيف نيستم من تلاش كردم بيخيال شم اما  دوسش دارم اين عشقه ضعف نيس چرا من واسع دل خودم نجنگم كه بعدا حسرت نخورم حداقل پيش دلم شرمنده نباشم بگم منم تلاشمو كردم 

عزیزم، به هرحال کسی که تصمیم گیرنده است ، خودت هستی.. من فقط به عنوان یه دوست بهت میگم ، باهاش خوب برخورد کن ، ولی نه دیگه خیلی ام شوخی خنده کنی و راحت باشی...اگر هم میخوای بفهمی کسی رو دوست داره یا نه بهش با شوخی بگو : کلک دوست دختری چیزی داری یا نه ؟ ( البته من با توجه به سنم تنها همین چیزا به ذهنم میاد😁🙄)