بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام عزیرم میشع لطفادرموردای وی اف منوراهنمای کنی منم بایدای وی اف کنم اماخیلی میترسم دکترگفته روز۲پری بیا میشه بگیددرموردتغذیه بعدازانتقال واینکه کجاای وی اف انجام دادیدودکترتون کی بودن
مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
دوستان یه خواهش دارم ازتون.لطفا قبل از هر اقدامی برای ای وی اف یا آی یو ای حتما به لحاظ ایمنی و انعقادی آزمایش بدین و مطمئن بشین مشکلی نیست و اگر هست حلش کنین.دکتر ها خیلی اعتقادی بهش ندارن و اگر سه بار انتقال دادین و نشد تازه بهش فکر میکنن.بعد از اینکه چند میلیون هزینه کردین و به لحاظ روحی کلی فرسوده شدین.
نه دفه اولم هزینه تخمک کشی و انتقال ۶ تومن بود پارسال .ولی داروهاشم خودمون میگرفتیم حدود ۱۲ تومن شد .ولی چون از پارسال جنین فریز داشتم .۳ تومن شد .تازه سالیانه هزینه جنین فریزم هست وما چون پارسال ندادیم امسال یک و هشتصد دادیم تا سال دیگه فریزه برامون