2821
2789
عنوان

اننقال جنین

868 بازدید | 81 پست

بچه ها من پارسال که انتقال دادم یک هفته بعدش میومدم بلند شم رحمم میگرفت درد میوفتاد تو تخمدان هام.حالا دیروز انتقال داشتم امروز همون درد اومد سراعم موقع بلند شدن .نشونه خوبیه ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیرم میشع لطفادرموردای وی اف منوراهنمای کنی منم بایدای وی اف کنم اماخیلی میترسم دکترگفته روز۲پری بیا میشه بگیددرموردتغذیه بعدازانتقال واینکه کجاای وی اف انجام دادیدودکترتون کی بودن

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
ای وی اف کلا از اولش درد داره؟ چه کارایی انجام دادی و هزینشم اگه بگی ممنون میشم 

من  جنین داشتم از قبل فقط انتقال دادم . انتقالم شد حدود ۳ تومن .ازمایش کرونا هم دادم 

دوستان یه خواهش دارم ازتون.لطفا قبل از هر اقدامی برای ای وی اف یا آی یو ای حتما به لحاظ ایمنی و انعقادی آزمایش بدین و مطمئن بشین مشکلی نیست و اگر هست حلش کنین.دکتر ها خیلی اعتقادی بهش ندارن و اگر سه بار انتقال دادین و نشد تازه بهش فکر میکنن.بعد از اینکه چند میلیون هزینه کردین و به لحاظ روحی کلی فرسوده شدین.

من  جنین داشتم از قبل فقط انتقال دادم . انتقالم شد حدود ۳ تومن .ازمایش کرونا هم دادم

انشالله چون بدنت خوب جواب داده ایندفعه هم مثبت میشه.من شنیدم‌توشیردهی دارونمیدن برا انتقال شما الان مگه بچه نداری توشیردهی نیستی؟

یا رب العالمین
دفعه اولم سه تومن شد؟ دولتی رفتی یا خصوصی؟ 

نه دفه اولم هزینه تخمک کشی و انتقال ۶ تومن بود پارسال .ولی داروهاشم خودمون میگرفتیم حدود ۱۲ تومن شد .ولی چون از پارسال جنین فریز داشتم .۳ تومن شد .تازه سالیانه هزینه جنین فریزم هست وما چون پارسال ندادیم امسال یک و هشتصد دادیم تا سال دیگه فریزه برامون 

انشالله چون بدنت خوب جواب داده ایندفعه هم مثبت میشه.من شنیدم‌توشیردهی دارونمیدن برا انتقال شما الان ...

من پارسال بار اول گرفت ولی بچم دنیا اومد مشکل داشت فوت شد .الان ۵ ماه از زایمانم گذشته .اگه شیر میدی بچتو از شیر بگیر پریود که شدی برو 

من پارسال بار اول گرفت ولی بچم دنیا اومد مشکل داشت فوت شد .الان ۵ ماه از زایمانم گذشته .اگه شیر میدی ...

ازوقتی میری برانتقال دارو زیاد باید مصرف کنی مثل تخمک کشی؟

منم جنین فریزدارم احتمالا ماه آینده برم انتقال

انتظارها‌تمام‌شدومنم‌مادرشدم😍