2777
2789
عنوان

واقعا باید تاسف خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 690 بازدید | 52 پست
عزاداری کل کشور خیلی مرتب و منظم و خلوت با ماسک و کلی ضدعفونی انجام شد  انگشت شمار جاهای شلوغم ...

من برای دو طرف متاسفم هم اون کسی که بدون عذر موجه میره سفر و هم اونی که در مراسم ها رعایت نمی کنه

من خودم تو این دو روز مراسم رفتم که نکات درش رعایت میشد ولی برخی جاها اصلا رعایت نمیشد

متاسفانه کرونا عزاداری و سفر یا عروسی نمیشناسه و منتقل میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما مشهدیم به اندازه ای مسافر اومده بود چهارشنبه رفتیم سوپر سر تا ته یه خیابون و باید یک طرفه میرفتی جمعیتی ریخته بود دیگه ببین دیروز چه خبر بوده ما که پامون و بیرون نزاشتیم 

عزاداری کل کشور خیلی مرتب و منظم و خلوت با ماسک و کلی ضدعفونی انجام شد  انگشت شمار جاهای شلوغم ...

اونا هم کار غلطی میکنن 

ولی اگه زیاد شه ما تقصیر هر دو قشر میندازیم متاسفانه😏

حالا نکه خیلی ها از شمالشون گذشتن تو تعطیلات

چون ی سریا شمال رفتن ،مذهبیاش باید از لجشون دسته دسته مردم بکشونن بیرون بدون رعایت ؟؟؟؟ این مسخره بازیا چیه! کرونا قدرت تشخیص نداره والا ک بگه ب عزادارای حسینی کاری ندارم!

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 

خواهشا اسم اینا روعزادار امام حسین نذارید چون دارید به امام شهید مظلوممون توهین میکنید... اینا عزادار نیستن الان کدومشون داره گریه میکنه یا به سینه میزنه؟ ی خیمه سوزوندن میشه عزاداری؟؟؟ ‌در ضمن درهر قشر و گروهی بیشعور وجود داره کاریش نمیشه کرد اونایی هم که رفتن شمال اگخ بی احترامی به امام حسینو تفریح تو عاشورا رو فاکتور بگیریم به خاطر  وجودکرونا بیشعورند... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...

متاسفانه ماها درست بشو نیستیم یا از این طرف بوم افتادیم تو ایام عزاداری و البته کرونا میریم سفر یا از اون طرف بوم افتادیم به قیمت جون خودمون و بقیه باید بریم عزاداری ای کاش میانه رو باشیم اونی که بی اعتقاده ازش توقعی نیست اما اونی که ادعا داره باید بهش گفت شمایی که رعایت نمیکنی ایا این حق الناس نیست؟ 

خواهشا اسم اینا روعزادار امام حسین نذارید چون دارید به امام شهید مظلوممون توهین میکنید... اینا عزادا ...

دیروز یه بنده خدایی راننده بود گفت الان داشتم مسافر میبردم به اندازه ای تو خیابون شلوغ بوده هیئت بوده ملت تو هم بودن بدون ماسک راننده گفت فاصله اشتباهی رعایت شده بود نه اجتماعی مراسم گل مالی داشتن بعضی شهر ها خب همون گل که خودش پر از ویروسه 

والله ما که هیئت آقای سلحشور میرفتیم اولا ماسک میزدیم بعدش داخل حیاط بود یک متر فاصله بین همه بودپزش ...

جلوی خونه ما هم زنجیرزنا با فاصله و ماسک و شیلد،درعوض خانواده هاشون چسب هم و شلوووووغ! کرونا خودشم مونده بود   با این همه هوش و ذکاوت چ کنه

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
دیروز یه بنده خدایی راننده بود گفت الان داشتم مسافر میبردم به اندازه ای تو خیابون شلوغ بوده هیئت بود ...

خوب منم گفتم گل مالی و خیمه سوزوندن عزاداری نیست خدا وکیلی تو چهره کدومشون غم هست غم عزای به این بزرگی؟ چرا اخه اینارو به امام حسین ربط میدید؟ اما حسین گفت برا منخیمه اتیش بزنید یا گل بمالید سر و صورتتون؟ اونایی که رفتن شمال و کاری ندارم اونا تکلیفشون مشخصه اما خواهشا اینارو نگید عزادار امام حسین... اسم اباالفضل وامام حسین خیلی حرمت داره به اینا نچسبونید... 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...