2777
2789
عنوان

استاد هیز🤕

4245 بازدید | 36 پست

امروز کلاس داشتم .خصوصی .بیرون از خونه.

استادم مرد هست و حدودا یه ۳۸_۳۹سالی داره.

امروز رفتم از کیفم که چند تا صندلی اونطرف تر بود گوشیمو بیارم یهو دیدم داره به بدنم نگاه میکنه🤨

منم اعصابم ریخت بهم .یه تیکه هایی ریزی میندازه ،شایدم من نسبت به حرفاش حساس شدم.اما بدم اومد زل زده بهم .منم با سردی جوابشو دادم متوجه نشد😐

خیلی خوب در س میده نمیتونم عوضش کنم چون ۱۵ روز دیگه امتحان دارم .چه رفتاری کنم باهاش؟

فعلن تحملش کن و باهاش گرم نگیر و زیاد صحبت نکن به تیکه هاشم واکنشی نشون نده

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن . 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجور برخورد کن که حساب کار دستش بیاد.دوست من خودش بگو بخند میکنه با این و اون بعد بش شماره میدن و حرفای معنی دار میزنن اونوقت میاد میگه چرا اینجوریه؟؟؟ 😑 اسی اینو مثال زدم هرچی سرد رفتار کنی بهتره

خیلی زوداتفاقات قشنگ برام رقم میخورن پشت سر هم و به خواسته هام میرسم ‌.ان شاالله شماهم به خواسته دلتون برسین🌹🤗
مگه لخت بودی؟

لختم نباشی مرد هیز و مریضتو ذهنش لخت تصور میکنه

تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .