elmira_kh مدیر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 97 عنوان مبل بدرنگ | مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 61 پست سلام . اعصابم خورده. مبل جهیزیمو فروختم به خاطر شوهرم و حالا راحتی ال خریده. مدلش قشنگه ولی رنگ ذغالی. میبینمش حالم بد میشه. تعویض پارچش هم ۲/۵ پولش میشه. در انتخاب رنگ گفتم این رنگ خیلی تیرست ولی گوشش بدهکار نبود . حالا من موندم و مبلای داغون اون 1399/06/10 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8950 عکس بده تا از این دنیا نرفتم بفهمم رنگ ذغالی چجوریه😐 😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خریدم🤔منم این شکلی😕 عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
iranbanoo99 عضویت: 1399/03/19 تعداد پست: 9307 تو اینستا یه پیجی هست کاور میدوزن برای هرمدل مبلی.خیلی قشنگه کاراشون .بزن کاورمبل پیدا میشه.چون دقیق اسم پیجه یادم نیست..
elmira_kh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 97 عکس بده تا از این دنیا نرفتم بفهمم رنگ ذغالی چجوریه😐 چطوری عکسشو بفرستم
دشت_بارونی عضویت: 1399/05/02 تعداد پست: 2625 با کوسن های خوش رنگ میتونی قشنگش کنیا از روکش دوزی هم بهتر و به صرفه تره برای تو از خدا خیر و خوشبختی میخوام دوست داشتی یه صلوات مهمونم کن
نوشیحکرزرد عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 1332 از دکوراسیون طوسی و این تناژ رنگ متنفرم هر جا رو میبینی این رنگ رو بکار میبرن تکراری شده .....
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 چطوری عکسشو بفرستم قسمتی ک مینویسی بالا کنار ایموجی ها بزن میشه عکس فرستاد نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
صبرم عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 14855 وای چه فکر خوبی فدات دوست منم مشکی بود مبلاش برای نشیمن گاه و کوسن هاش کاور دوخت قیمتش هم مناسبه اصلا اینقدر خوشکل شد باورت نمیشه تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27543 😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خر ... ذغالی میشه این رنگی عمری باشه جبران کنیم، خوبی هارو چند بار❤️بدی هارو هزار بار
+خوشبخت+ عضویت: 1391/09/23 تعداد پست: 3099 از دکوراسیون طوسی و این تناژ رنگ متنفرم هر جا رو میبینی این رنگ رو بکار میبرن تکراری شده ..... خیلی شیکه الان تو همه پیج دکوراسیون خارجی اینجوریه ولی سلیقه ایه دیگه
khanom_aghamun عضویت: 1399/02/23 تعداد پست: 7667 😂😂😂😂😂والا بخدا تو خانواده شوهر منم یه رنگ هست به اسم ذغل سنگی.مثلا میگن رفتم شلوار ذغال سنگی خر ... 😟والو اگر شنیده باشم تاحالا...احتمالا من مرد هستم ک فقط رنگ قرمز ابی زرد رو متوجه میشن باقی رنگ ها تو طیف این سه رنگ تقسیم میشن😐 نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢
zjozi عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8950 ذغالی میشه این رنگی اینا میگن ذغال سنگی🤔خو بگن ذغالی کدومشون تا حالا ذغال سنگ دیدن اخه عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇