2777
2789
عنوان

داغ دلم...

234 بازدید | 7 پست

بچه ها من تنها عروس خانواده همسرم هستم و وضع مالی همسرم خیلی خوبه،اینا واسه خرید نشون و نامردی و پارچه منو نبردن،هرطلایی هم که واسم خریدن دست دوم بود به سلیقه خودشون،حتی وسیله برقی ام(اتومو سشوار)خودشون خریدن به عنوان پاگشا بهم دادن

بعد دیروز واسه دختر خالش خواستگار اومده بود قبلاداشتن راجبش حزف میزدن خالش که ۵۰ سالشه گفت

واسه من طلای دست دوم خزیدن (واسه خودش)اذیتم کردن و...

نمیخوام دخترم این اذیت هارو بکشه،بعد به شوهر من گفت مگه همه مثل خواهرای تو هستن که بگن واسه عروس هر چی میخوای بخر بهترینشو بخر

درحالی که بخدا هیچی واسه من نخریدن همش خودشون رفتن

منم عین احمق ها لال بودم هیچی جواب ندادم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته رفت   سعی کن بهش فکر نکنی  و بقیه انتخابات زندگیتو خودت و همسرت بکنین    طلای دست دوم بهتره قدیمی تره این جدیدا خیلی سبکن 😂خلاصه هر چ واست خریدن بزار جلوت هی بگو خیلی دوسشو داری  تا این غم یادت بره    زندگی تو با این فکرا  به خودت زهر نکن 

حالا خوبه برا تو همون دست دوم رو خریدن یا پاگشا بهت دادن برا من هییییچی هیییچی نخریدن باورت میشه ؟؟؟ نه بهم یه بار کادو دادن نه پاگشام کردن نه یه هل پوک بهم دادن هیچی 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
نمیدونم اینجور وقتا زبونم قفل میشه فقط گفتم عه خاله واسه تو هم دست دوم دادن پس؟

مشکل خودته که خیلی مظلومی اول کاری وقتی چیزه دست دوم اوردن باید میگرفتی پرتش میکردی روشون میگفتی من گدا نیستم دست دوم بگیرم 

Turk girl.   مهربون باشیم. فمینیست به معنی برتر بودن زن نیست. بلکه به معنی یکسان بودن حقوق زن و مرد هست. ملوسکم شناختین که این چهارمین کاربریمه😋. دوس دارم خانومای کشورم به خودشون اهمیت بدن خودشونو فدای بقیه نکنن قوی باشن رو پای خودشون وایسن پس از حرفایی که میزنم ناراحت نشین.پنج ساله که فیتنس و پیلاتس کار میکنم. خانومی که میگی نمیتونم نمیشه پاشو از امروز ورزشتو بکن حلقتو بزن تلاشتو بکن به خودت کمک کن زیباترین و خوشگلترین خانوم باشی. من تونستم 💪✌💄🧚‍♀️