2777
2789
عنوان

خانما بیاین

300 بازدید | 40 پست

سلام به همگی

خانما شما واسه زندگیتون چه آینده‌ای دارین

من۲۲سالمه دوساله عروسی کردم.خیلی نگرانم اصلا هیچ برنامه‌ای واسه زندگی ندارم همش میترسم نکنه چندسال دیگه از همه کمتر باشیم.اصلا نمیدونم چه روش زندگی درسته...😥

شماها چه روشی رو پیشه گرفتین؟

میشه یکم از طرز زندگی کردنتون و حتی رفتاراتون بگین...

خدایا میدونم که میبینی......سپردم دست خودت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو زندگی برا خودت سه نوع هدف داشته باش کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت براشون تلاش کن و از جون مایه بذار طبق همون هدفات هم زندگیت سبک خاصی به خودش میگیره

عاشق که شد که یار به حالش نظر نکرد/ای خواجه درد نیست وگرنه طبیب هست

تمام تمرکزت روبذار روی آرامش . شوهرتو اولویت زندگیت قراربده. اجازه نده دیگران براتون تصمیم بگیرن. باحرفای خانواده شوهر اوقاتتوتلخ نکن و جو خونه رومتشنج نکن. درمورد امورمالی اگه شرایط وام گرفتن دارین تندتندوام بردار وطلابخر یاجایی سرمایه گذاری کن.

تمام تمرکزت روبذار روی آرامش . شوهرتو اولویت زندگیت قراربده. اجازه نده دیگران براتون تصمیم بگیرن. با ...

از نظر مالی پس انداز میکنیم

ولی زندگی دونفره قشنگی نداریم😔

اصلا نمیدونم به کجا دارم میرم

شوهرتودوست داری؟

اره خیلی

ولی اون اصلاااااا با من نیس

واسه خودش زندگی میکنه...همش سرش تو گوشیشه..اصلا نمیزاره ببینم باکی چت میکنه...بهش میگم بریم بیرون حتما باید بایکی بریم اصلا دونفره دوست نداره😔😔و......

منم جدیدا احساس ت رو دارم فک میکنم از همه عقبک در حالی ک ت فامیل همسر و خودم از همه جلوترم نمیدونم چ ...

اصلا چطوری باید اینده رو ساخت؟