2777
2789
عنوان

مادر شوهر

309 بازدید | 10 پست

ی مادرشوهری دارم ک خیلی آدم بدیه جوری ک میخاد ب همه نشون بده خودش از همه بهتره دیشب من میخواستم با خواهرم برم شام غریبان زنگ زد ک شام بیاید بعد شوهره من دوساله پاشو خونمون نداشته گفتم تا وقتی تو نیای منم نمیام دیشب قهرکرد ک چرا نرفتی گفتم دلم نمیخاست الان میخام ناهار درست نکنم بگم برو خونه مادرت بخور ک قهر کرده بودی

دعوا رو‌کش‌نده ارامش خودتو میگیری و‌کشش شوهرتو سمت مادرش بیشتر میکنی 

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو هرچی لج کنی شوهرت بدتر میشه ها بیشار میره سمت مادرش 

درساحل زندگی قدم میزدم،همه جا دو رد پا دیدم،جای پای من و خدا،به سخت ترین لحظات که رسیدم،فقط یک جای پادیدم،گفتم خدایا درسخت ترین شرایط مرا تنها گذاشتی،ندا امد تورا در سخت ترین شرایط به دوش کشیدم....
خیلی اذیتم کرده هم خودش هم خانوادش خیانت کتک .قول داده بود دیگه سر مامانه انترش قهر نکنه

فوش نده عزیزم ....دوس داری مامانش بهت بگه عنتر؟؟؟اگرمال گذشتست و بخشیدیش دیگه ب روش نیار علی الخصوص خیانتو....شوهرتو سمت خودت جذب کن بالاخره ی نقطه ضعفی  هم داره...هیچ‌وقتم فکر نکن میشه مردا رو ازخونوادشون جدا کرد همونطور ک زنا رو‌نمیشه...

تو تربیت فرزند کوشا باشید....من همون  najvaye manهستم ک چشام آبیه😁😁کلی عکس گذاشتم چند نفر تازه میشناختنم بخاطر بی ادبی یکی دیگه ترکیدم...نترکونینن توروخدا باجنبه باشیم

منم ی سری با شوهرم دعوام شد موقع شام بود گفت اصلن میرم خونه مادرم شام میخورم گفتم برو برا خوابم برنگرد رفت منم نشستم شاممو خوردم ده دقیقه نشد برگشت اومد سر میز میزو جمع کردم هر چی گفت بهش غذا ندادم اون دیگه آخرین بارش بود ک قهر الکی میکرد 😂😂😂

نه جواب تلفن بابام و مامانو میده ن می‌ره اونجا میگه اسمشو تو خونه زندگیم نیار.

خب مشکل داره قطعا، ولی تو سه تا راه داری، یا بپذیری همینی که هست و این قضیه رو کش ندی و بیشتر دعوا نخری واسه زندگیت. یا نپذیری و ازش جدا بشی، یا نپذیری و بمونی و هی جنگ و دعوا واسه چیزی که در واقع تو زندگی تو نقش خاصی نداره، مثلا اون پدر مادرتو ببینه و باهاشون معاشرت کنه چه تاثیری کجای زندگیت داره؟ ول کن بابا، ببین چی از دست میدی چی به دست میاری

هرچی آرزوی خوبه مال تو 🤗