2777
2789
عنوان

سرطان دخترم

4298 بازدید | 60 پست

سلام دوستان خوب طاعات و عبادات مقبول درگاه حضرت حق 

تمام شما عزیزان توی بُرهه ای از زندگی دچار سختی و گرفتاری و  ناکامی شدین و جهت رفع مشکلتون ممکنه بعد از حضرت خدا از بندگانش کمک های مالی ، معنوی ، و حتی لسانی ( زبانی ) ....دریافت کنین 

بله عزیزانم این تاپیک رو ایجاد کردم تا از شما عزیزان درخواست کمک لسانی کنم و بگم بعد از خداوند و چهارده نور مقدس چشم به دعای شما عزیزانم دارم  

چند روز قلب من و شوهرم  آکنده از اندوه شده و حال ناخوشی رو تجربه میکنیم به تازگی با خبر شدم تنها دخترم با ۴۱ سال سن دچار سرطان خطرناک معده شده و این منو خیلی داغون و آشفته کرده 

لطفا برای دخترم دعا کنین همین طور برای خانوادش که فوق العاده ناراحت و اندوهبار هستن 

حاضرم خودم از عمرم کاسته بشه و به عمر دخترم افزوده بشه 

درواقع علت اینکه چند روز سوال های شما دوستان رو درباره بیماری هاتون پاسخ نگفتم همینه از تون پوزش میخوام و امیدوارم درکم کنید 

متولد ۱۳۳۱ هستم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به حق امام حسین شفا پیدا میکنه عزیزم غصه نخور

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

إن شاء الله خوب بشه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

ایشالله که خوب بشه جدا از درمان براش دعا بگیر من پدرم سرطان ریه داشت گرفتم براش پیش یکی خدارو صد هزا ...

مرسی عزیزم 

بله حتما 

براش نظر گرفتم واسه تاسوعا و ایشالا بعد سلامتیش تا آخرعمرم ادامه بدم 

متولد ۱۳۳۱ هستم