2821
2789

عشق مجازی واقعی حالیش نمیشه شایدم وابسته ش شدی که نمیتونی فراموشش کنی خیلی سخته 

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت میگی مجازی  دوهفته بعد یادت می‌ره نگران نباش

من بیش از یکساله عاشق کسیم اونم همینطور میخوایم ازدواج کنیم چی میگی 😂😂😂😂😂

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
من حتی ندیدم عکسشم فقط صداشو شنیدم

🍏 این سیبو میبیني؟ بکش بیرون از عشقي که تاحالا حتي یبارم از نزدیك ندیدیش

|عید آن روز مبارک بادم که تو آبادی و من آزادم|🕊️

بخوای میشه اراده کن منم‌ می گفتم نمیشه ولی شد 

پنج سال چطورتونستی!چرا کات کردین؟

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
من حتی ندیدم عکسشم فقط صداشو شنیدم

بعد اگه ببینیش یه کج و کوله و زشت باشه میخوره تو ذوقت

یا شاید از پشت گوشی چون خودش مشخص نیس شخصیت جذابی داره ولی تو دنیای حقیقی یه آدم دست و پا چلفتی باشه

تو برو خود را باش
😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘عشقتون پایدار

فدات بشم سمیراجون😍😍😍😍😍😍

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝
پنج سال چطورتونستی!چرا کات کردین؟

۲ سال باهم بودیم در اصل ولی ۵ سال درگیر این عشق های الکی بودم.... بخاطر اینکه دیگ خسته شده بودیم از هم البته اون بیشتر چون تحمل گیر داد حامد از ایناخریا  نداشت و الان خداروشکر میکنم ک بیشتر از این درگیر نشدم 

بعد اگه ببینیش یه کج و کوله و زشت باشه میخوره تو ذوقت یا شاید از پشت گوشی چون خودش مشخص نیس شخصیت ج ...

وقتی عاشق باشی حتی کور هم باشه برات مهم نیست

نمی‌دونم ولی من اینطوریم

chica ام 
من بیش از یکساله عاشق کسیم اونم همینطور میخوایم ازدواج کنیم چی میگی 😂😂😂😂😂

ازدواج یه بحث دیگس😊خیلیا به ظاهر قصد ازدواج ولی به باطن قصد شهوت رانی دارن در جریانی ک

Where there peace god is. 97💞4💞5 turk girl