2789
خدا نکنه حیفی خوشگله💋💋💋💋💋💋⁦❤️⁩⁦❤️⁩

❤❤❤❤❤😍😍😍😍😍

متاهل و متعهد 💍تو چشمات سواله یه عالم سوال🎁😍نگاهت پر از آرزوهای خاص♥میدونم تو ذهنت چیا میگذره😍🎲میبینی تو اما کی عاشقتره💏میمونم کنارت درست مثل سایت😚از امروز تا هر روز تا اون بینهایت🌠نمیگیره هیچکس جای خاک پاتو😍نمیمیره این عشق قسم میخورم😍تا روزی که قلبم هنوز میزنه❤😍تا وقتی که جونی توی این تنه😍تو روزای خوب 😃تو روزای بد🙁همیشه باهاتم قسم میخورم💏به بارون نم نم🌧☔به دریا به کوه🌊🗻به این آفرینش🌠 به کشتی نوح⛵به ماه و ستاره 🌙🌟به هفت آسمون🌎به عشقم به عشقی تا مرز جنون🤗به لحظه ی دیدار قسم میخورم👫❣دوباره  با  تکرار  قسم  میخورم😇به عهدی که بستیم💒💍به هستم به هستیم قسم میخورم🕋🙏💝

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۲ سال باهم بودیم در اصل ولی ۵ سال درگیر این عشق های الکی بودم.... بخاطر اینکه دیگ خسته شده بودیم از ...

اشکال نداره عزیزم ان شالله با یکی بهتر آشنا میشی

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
وقتی حسی نداره ادامه نده خب عزیزم  من ازدواجم حاصل اشنایی مجازی هس. اما خب حس دو طرفه بوجود او ...

فعلا که بلاکم کرده چون ب رلش خیانت نشه ببین من چقدر بدبختم که با رلشم حرف زدم

وقتی عاشق باشی حتی کور هم باشه برات مهم نیست نمی‌دونم ولی من اینطوریم

بعد میبینی جوونیتو پای یه ام بی لیاقت گذروندین....مخاطبم شما نیستیا کلا اونایی ک درگیر عشقن

والا مردم زنو شوهرن جلو چشم همن بهمدیگه خیانت میکنن یا نمیتونن همو تحمل کنن بعد چجوری میشه از پشت گوشی عاشق شد

خودم تجربه همین آشنا شدنا رو داشتم شکست خوردم

تو برو خود را باش
[QUOTE=153139918]خودت میگی مجازی  دوهفته بعد یادت می‌ره نگران نباش[ یک سال و میگی دوهفته

خب طرف خودش میگه برو دو هفته خودشو با چیزی سرگرم کنه اوقات فراغت کمی داشته باشه یادش می‌ره اینو من نمیگم جانم علم میگه😐

Where there peace god is. 97💞4💞5 turk girl
عشق من نسبت بهش عجیب تر از این حرفاس

چندسالته؟؟موندم چجوری ندیده عاشقش شدی شاید بچه باشه 

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️