2777
2789
با سیکتیر کردنت خوشحالمون کن مادر عروس

گم بابا یه مشت ادم بیکار بعد رزومشونم به رخ مردم میکشن شما اول برین خودتون رو درست کنین

خسته از تمام دنیا💔

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اخطار لغو کاربری  لطفا این داستان تموم کنید

آقا لطفا اون دونفری که اون تاپینک و زدن لغو کنید والله من کادی به کار کسی ندارم این تاپینکا رو میزنن میرن رو مخ ادم آدم دیگه نمیتونه اعتماد کنه درخاست کسیو قبول کنه الان اون خانم به من درخاست داده والله میترسم قبول کنم 

خسته از تمام دنیا💔
آقا لطفا اون دونفری که اون تاپینک و زدن لغو کنید والله من کادی به کار کسی ندارم این تاپینکا رو میزنن ...

چه تاپیکی خب بگودیگه

مخالف ورودآقایون به سایت......خداکنه یه روزی بشه بهترین روزهای زندگیمواینجا ثبت کنم بعدسال هابعدپیرشدم بیام ببینم ذووووق کنم...به امیدتموم شدن کرونا.... 
چه تاپیکی خب بگودیگه

هیچی یکی اومد این آیدی معصومه رو داد گفت مرده درخاست دوستی میده نمیدونم سواستفاده میکنه بعدا بحثشون شد من گفتم خب دوتاتون عکس بدین حرفتون رو ثابت کنین بعد اون یکی گفت معصومه اومده بهش پیام داده تهدیدش کرده تاپینک و قفل کردن ایشونم میگه دروغه مرد نیستم ما موندیم این وسط 

خسته از تمام دنیا💔
اخطار لغو کاربری  لطفا این داستان تموم کنید

لطفا اونا رو لغو کاربری کنین یعنی چی میان اعصابمون رو بهم میریزن و میرن مخصوص اون خانم که این ایدی رو داد گفت مرده خب مرده که مرده درخاست قبول نمیکرد که ازیتش نکنه 

خسته از تمام دنیا💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز