2777
2789

ببینید بچه ها من خودم را موظف دونستم پست بگذارم اگر تاحالا نمیدونستید بنا به هر دلایلی یا کوتاهی یا غفلت دیگه گذشت و قضاهاتونو بجا بیارید ولی از الان که متوجه شدید دیگه نمیشه به کوچه علی چپ زد من دختردایی جاریم اصلا نمیدونست واقعا خیلی راحتم گفت گفتن اشکال نداره خب چرا اشکال نداره؟!/دارید مانع ایجاد میکنید بعد هم جبیره برا ی زمانیه که در تنگنا باشید آیا یسال دوسال تنگناست حکمو دونستید دیگه خودتون میدونید .

مرجع تقلید من خامنه ای که میگه درست نیست من نماز خون نیستم ولی به غسل حساسم یه حس بدی دارم  م ...

افرین 

چقدر عالی 

منظور منم همینه 

معیار ما باید مرحع تقلیدمون باشه که اکثر مراجع تقلید حرفشون یکیه  مگر موارد خیلیییی جزیی همین و تمام 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دقيقا اعتقاد شما رو داشتم تا اينكه با تجربه هاي نزديك مرگ آشنا شدم اگع بخونيشون ديدت بع زندگي عوض ميشه ميبيني خيلي درست و غلطا رو ميتوني از فطرت خودت تشخيص يدي واقعا بنظرت خدا لاك ناخن واسش ميتونه مهم باشه وقتي زني بخاطر دل خودش اينكارو ميكنه و شوهرش؟وقتي حس خوب به خودش پيدا ميكنه و يكم روحيه ميگيره يكم فكر كنيد خدا خيلي مهربونه فقط انرژي مثبته 

من چند ساله کاشته گلم ناخونام مژه هامم یکساله کاشته راضی ام هستم خداروشکر  برام جالب بود چون خ ...

کار با بهترین یا بدترینش ندارم ...

حکم همان است که مراجع میفرمایند حالا یا عمل میکنبم یا نمیکنیم

منم دقيقا اعتقاد شما رو داشتم تا اينكه با تجربه هاي نزديك مرگ آشنا شدم اگع بخونيشون ديدت بع زندگي عو ...

عزیزم حرف شمادرست و متین و بحا...

اما باعث نمیشه از واجباتم غافل شی زیبایی دلبری جای خود وظایف هم جای خود 

عزیزم حرف شمادرست و متین و بحا... اما باعث نمیشه از واجباتم غافل شی زیبایی دلبری جای خود وظایف هم ج ...

كي گفته از واجبات غافل شيم؟شما مطمعني خدا نماز با لاكو قبول نميكنه؟زمان پيامبر زينت زن حنا بوده كه همه حنا داشتن ولي الان لاك هست من مطمعنم احكام بايد به روز شن 

كي گفته از واجبات غافل شيم؟شما مطمعني خدا نماز با لاكو قبول نميكنه؟زمان پيامبر زينت زن حنا بوده كه ه ...

شما از تحربه نزدیک به مرگ‌گفتی در ادامش میگی واسن خدذ این چیزا مهم تیس

پس اینهمه ایه و مراجع و احادیث  و احمام و.....همش پشمممم؟؟؟؟

از شما که تحربه نزدیک به مرگ رو داری مبگی داشتی شنیدن این حرفا  خنده داره

در ضمن حنا مانت وضو نیس با لاک خیلی فرق  دارن 

شما از تحربه نزدیک به مرگ‌گفتی در ادامش میگی واسن خدذ این چیزا مهم تیس پس اینهمه ایه و مراجع و احاد ...

من تحربه نزديك به مرگ نداشتم فقط با اين موضوع آشنا شدم باور كنيد اگه پارسال بود من تو موضع شما بودم ديدم بخاطر راحتي خودم عوض نشد،كافيه بياي از بيرون به احكام نگاه كني نه مثل كسي كه از بچگي يه سري چيزا رو تو سرش كردن ببين مثلا تو قرآن ميگه كنيز ميتوني داشته باشي و باش همبستر بشي بدون صيغه،الان اين بنظرت مسخره نمياد؟معلومه كه آره چون ماله دوران جاهليت بوده خوب چرا نميشه قبول كرد كه حكم لاكم ميتونه ماله دوران جاهليت باشه يا ميگن كسي كه فوت كرد پول بده نماز و روزه قضا شو بخونن بنظرت واسه خدا نماز روزه يكي ديگه چه ارزشي داره خدا همون بندشو ميخواد كع زمان حياتش بش نزديك باشه خوب مسلما اين حكم فقط بنفع اونيه كه احكام و واسه من و شما تعين ميكنه

من تحربه نزديك به مرگ نداشتم فقط با اين موضوع آشنا شدم باور كنيد اگه پارسال بود من تو موضع شما بودم ...

حرف زیاده من ادامه نمیدم...

فقط دوست من یه چیزی 

بدعت یعنی نواوری در دین 

هر رفتار یا حرفی که مندراوردی باشه و خلاف قوانین و احکام حرامه 

بدعت از گناهان کبیرست 

چون باعث میشه جماعتی از شما یاد بگیرن و به شیوه غلط احکام رو انجام بدن در حالبکه فکر میکنن درسته ...

بدعت گناهیه که خداوند و پیامبرانش خیلییی هشدار دادن مراقب باشیم .

الان حرف شما  حرف تازه ای هست مراقب باشید تبلیغش نکنید ..

دوم اینکه عالمان و‌مراجع و بزرگان دینی متخصص دین عستن

و احکام رو تفسیر میکنند 

نا نمیتوتبم برای خوشاین خودمون هر وقد خوایتیم عر کحای دبن رو تغییر بدیم

نه من و شما که تفاوتی بین حنا با لاک هنوز قانع نیستیم ...و نمیدوتیم فرقشون رو...

موفق باشید

حرف زیاده من ادامه نمیدم... فقط دوست من یه چیزی  بدعت یعنی نواوری در دین  هر رفتار یا ح ...

شما درست ميگين من نبايد عقايدمو در سايت عمومي بگم چون امكان داره سو برداشت بشه،ولي شما هم بهتره يكم از بيرون به يه سري احكام نگاه كنيد كلا حكومت بر مردمي كه سوال براشون پيش نمياد و همه چيو چشم گوش بسته قبول ميكنن مسلما آسونتره اينو كه قبول داري كه روايت هست امام زمان كه ظهور ميكنه فكر ميكنن دين جديد اورده يعني ديني كه به ما ارايه ميدن خيلي غلط داره درضمن درتجربه هاي نزديك به مرگ خيليا گفتن چيزي كه حس كردن اينه كه اديان واقعا از جانب خداست ولي خيلي مسايلو همين حاكمان شرع به نفع حودشون وارد دين كردن خمس و خريدن نماز و روزه ميتونه همين احكام باشه مطمعن باشيد مسيحيان تعصبي هم مثل شما بنظرشون هر چي بشون گفتن درسته بنظر من هر چي گفتن بايد دليلشو بت بگن مثلا مانع نداشتن روي ناخن چه سوذ و زياني واسه خدا يا بندش داره جواب اين چي ميشه؟