2777
2789
اين بحث مفصلى داره  من تا صبح ميتونم قانعت كنم و باهات بحث كنم راجب اين مساله حسش نيست من ٢& ...

غسل و وضو با مانع اشتباهه این چیزیه که در احادیث و کلام خدا اومده نمیشه منکرش شد

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ولی من خیلی از محجبه هارو دیدن دارن و حتی گفتن از مرجعشون پرسیدن شاید مرجعشون مرجع نبوده چی بگم

دوست گلم ‌معیارتون رو احکام دین قرار بدین نه مححبه ها یا نه هرکس دیگه...

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
ولی من خیلی از محجبه هارو دیدن دارن و حتی گفتن از مرجعشون پرسیدن شاید مرجعشون مرجع نبوده چی بگم

وقتی خدا و معصومین گفتن،دلیلی نداره برای شک،خیلی از مراجع دارن به آزادی حجاب روی میارن، بنظرتون کلام همه اونا و خدا یکیه؟

وقتی خدا و معصومین گفتن،دلیلی نداره برای شک،خیلی از مراجع دارن به آزادی حجاب روی میارن، بنظرتون کلام ...

گلم من صرفا دارم راجبه کاشت ناخون میگم که اسفناک نیست اگر کسی معتقده خوب اینکارو انجام نمیده کسی هم که میخواد انجام میده

دیگه به اختیار هرکس برمیگرده شات گان نذاشتن پشت کلمون که انجام بدیم یا ندیم

دوست گلم ‌معیارتون رو احکام دین قرار بدین نه مححبه ها یا نه هرکس دیگه...

شرمنده نمیتونم

ولی خوب کسی که دوست داره و معیارش رو این قرار داده نمیره بکاره پس دغدغه ای برای کسی که کاشته نباید داشته باشه

چون اعمال خودش رو صرفا با خودش به خاک‌ میبره

نه ولی جوری نوشتن اسفناک انگار ناخونو از ته میکشن بعد میکارن کاشت ناخون رو من اسفناک نمیبینم

من 4 ماه کاشتم توبهترین ارایشگاه شهر دو سال پیش خدا تومن....با بهترین مواد 

اما معتقدم اسفناکه 

و غسل جبیره ابنا کلاه شرعیه

اسفناکه  چون  وضو غیل و نماز رو باطلل میکنن 

يك عددبازمانده سال 98هستم ...
من 4 ماه کاشتم توبهترین ارایشگاه شهر دو سال پیش خدا تومن....با بهترین مواد  اما معتقدم اسفناکه ...

من چند ساله کاشته گلم ناخونام مژه هامم یکساله کاشته راضی ام هستم خداروشکر 

برام جالب بود چون خودم به شخصه به ظاهر کسی توجه نمیکنم برای همینم بهش فکر نمیکنم اسفناکه یا نه چون معیار من برای اسفناک باهاتون کمی متفاوته ولی به تفاوت سلیقه و عقیده میتونم احترام بزارم