2777
2789
عنوان

حساسیت

823 بازدید | 25 پست

نمیدونم به چی حساسیت دارم هی بدنم خارش میگیره صورتم  ورم میکنه دکتر رفتک قرصو امپول ضد حساسیت داد بهتر شدم اما باز برگشته چیز خاصی هم مصرف نکردم همون چیرای همیشگیه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کلینیک آلرژی مراجعه کن اونا با آزمایش متوجه میشن به چی حساسیت داری

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

من دو ساله درگیرم

هیچ جورم خوب نشدم

یه مدت سیتریزین میخوردم خسته شدم ول کردم

میخوارم باد میکنم اما دیگه برام مهم نیست

وزن اولیه۶۷.وزن هدف ۶۰. وزن فعلی ۵۹ شدم.هوووراااااا  

من چن سال پیش شکلات نوتلا خوردم حساسیت شدید گرفتم

۲۰ تا امپول کورتون دکتر احمق بهم زد تو سه روز اینقدر ورم کرده بودم شبیه بشکه شده بودم

بستری بودم

روز سوم از بیمارستان مرخصی گرفتم گفتم میرم دوش میگیرم یه ساعت دیگه میام

رفتم مطب یه دکتر پیرمرد با تجربه اون بهم فکسوفنادین ۸۰ داد دیگه بیمارستان برنگشتم شوهرم رفت تسویه کرد و اومد سه تا از اون قرصو خوردم خوب شدم

من چن سال پیش شکلات نوتلا خوردم حساسیت شدید گرفتم ۲۰ تا امپول کورتون دکتر احمق بهم زد تو سه روز این ...

ب منم امپول زدن چند روزه ورم کردم خیلی ناراحتم😭

من دو ساله درگیرم هیچ جورم خوب نشدم یه مدت سیتریزین میخوردم خسته شدم ول کردم میخوارم باد میکنم ام ...

یعنی ممکنه همینجوری بمونم؟عزیزم شما عصبی نمیشی؟من احساس میکنم عصبی که میشم بعدش شروع میشه

کجا بدم؟چی بگم دقبقا؟

کلینیک آلرژی یا پزشکهایی که متخصص آلرژی هستن برو اونجا بگو میخوام‌تست آلرژی بدم شما این تست رو انجام میدین . اگه هم انجام ندن آدرس جایی که تست میگیرن رو ممکنه داشته باشن 

کلینیک آلرژی یا پزشکهایی که متخصص آلرژی هستن برو اونجا بگو میخوام‌تست آلرژی بدم شما این تست رو انجام ...

خودم همچین کلینیکی تو شهرمون ندیدم تا حالا از ازمایشگاه بپرسم میگن بهم؟

ب گرد و خاک اینا حساس نیستی یا حیوانات خونتون نیس یا گل و گیاه؟

حیوون نداریم یه گلی هست هی به برگش دست میزنم گل کروتون پرتقالی فقط هم برگه چیزی نداره .یعنی ممکنه از اون باشه؟