2777
2789
عنوان

به شماهم میگن؟😐

152 بازدید | 11 پست

پسرم رفته تو5ماه همش مادرشوهرم میگن ننشونش روپاهات پسراز6ماهگی ودختراز4ماهگی بایدبنشونیش فرقی داره مگه؟هرروزیه تزمیدن برامن😐پدرشوهرم وبرادرشوهرم میگن کچلش کن درحالیکه موهای بچه من لخت وپرپشت وسیاهه سیاهه انقدرم خوشگله گیردادن کچلش کن به شماهم که بچه کوچیک دارین تربیت کردن یادمیدن؟😕

کلا همینه.

بچه میاد زبونا باز میشه

مهم خودتی و همسرت

یه چشم الکی بگید و کار خودتون و بکنید

یه گوش در یه گوش دروازه

وگرنه دیوونه میشید

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگرچیزی میگن از سر دلسوزی یا گاهی تجربه های خودشونو میگن حساس نباشید انقد تروخدا

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
اگرچیزی میگن از سر دلسوزی یا گاهی تجربه های خودشونو میگن حساس نباشید انقد تروخدا

مشکل فقط بچه نیس اخه مشکل اینه که میگن بلدنیسیتین بچه نگه دارین😐حالابچه اولمه دلیل نمیشه که اخه 

من پسرمو خودم کچل کردم چون موهاش پشت سرش ریخته بود کچل شده بود پشت سرش دو سه بار موهاشو از ته زدم درست شد همه اش یه دست شد موهای نوزادی هر چقدرم پر باشن بازم نازکن یبار که زده میشه موها از ریشه بلند میشه پرتر دیده میشه

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶