2777
2789
عنوان

چت

238 بازدید | 17 پست

شما اگه با نامزد یا شوهرتون چت کنید ولی اون خیلی دیر دیر جواب بده ولی شما سریع سین کنید و جواب بدید قطعا اعصبانی میشدید

اگه چن بارم بهش تذکر بدید و اون بدونه ک از این کار متنفرید

ولی باز تکرار کنه

چیکار میکنید؟

فقط نگید ک شمام دیر جواب میدین چون باز بی فایده اس

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میزنم لهش میکنم 😂😂😂

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍 
میریزم تو خودم

هر وقت اسم کاربری تو میبینم یاد بچگی ها وکارتونش میفتم

99/9/8 قراره یک روز زودتر از بقیه، به ارزوهام برسم 😐😊                                                                                                                                                                                              د
۲۴ ساعت شبانه روز ک کار نداره 

شدید خستس یا خیلی حوصله نداره

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

نریز تو خودت 

دعوا جیغ جال جنجال اگه دلیل موجه داشت که خب باید تحمل کنی 

اگه نداشت قهر ناراحتیتو نشون بده و حلش کن 

و اینکه خب بعنوان یه راه حل یه ساعت خاص رو بذار برای چت که حتما هر دوتاتون بتونین که بهونه ای نباشه 

ریختن تو خودت مث درست کردن غده چرکی میمونه که اگه‌ سر باز کنه بعد مدتها حتی میتونه رابطتونو بپاشونه

خو همش حوصله نداره غلط کرده زن گرفته

برید پیش مشاور...اگه بهت تمایلی نداره یا مشکل داره بیشتر از این کشش ندید....امیدوارم تهش درست بشه

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱